Forum Fantastyka Star Trek Niewykorzystane sceny w First Contact

Niewykorzystane sceny w First Contact

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Ostatnio kupiłem sobie parę kart ST CCG i w zestawie First Contact mam parę zastanawiających kart.Np. karta Scout Encaunter prezentuje romulański okręt ( chyba PI ) przelatujący nad instalacją Borga. A w filmie nie ma Romulan.Mam też kartę USS Bozeman klasy Soyuz. Tego okrętu nie ma w trakcie bitwy.Czy są one zawarte w scenach wyciętych? Jeśli tak to o co chodzi w tych scenach i czy można je skądś ściągnąć?

Oreł
    Participant

Decipher stworzył na potrzeby dodatku FC sporo fotomontaży, ze zasymilowanymi przywódcami afiliacji (np. Gowron of Borg) na czele. Są to zresztą bardzo dobre karty.Bozeman był wymieniony wśród okrętów biorących udział w bitwie, ale zdjęcie pochodzi z TNG.

I. Thorne
    Participant

Karty z zasymilowanymi przywódcami mam i wiem, że to są fotomontaże. Były potzrebne do stworzenia zestawu Enhanced First Contact ( premiowego ).Ale nie rozwiązuje problemu karty Scout Encaunter. Czy to równiez fotomontaż?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram