Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Dyskusje ogólne Nicki graczy i nazwy statków

Nicki graczy i nazwy statków

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    Participant

W ramach relaksu zakładam temat, by każdy mógł podzielić się niezwykłymi/śmiesznymi/dziwacznymi nazwami graczy/statków, jakie spotkaliśmy w grze... 🙂 Ja zacznę:

• gracz Pamela Anderson - w różowym kostiumie, niestety nie zdążyłem zrobić screena... 🙂
    • gracz Pain w statku USS Morphine
    • gracz Error w statku USS Fatal Error
    • U.S.S. KHAAAAAAAAAAAAAAAN
    • U.S.S. Looking Sexy
    • U.S.S. S.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S
    • U.S.S. Bambi
    • U.S.S. Titanic (ja bym tak statku nie nazywał)
    • U.S.S. Renault Clio
    • U.S.S. Beg for Heals
    • U.S.S. SPARTAAAAAAAAAAA

Oczywiście pełno nazw wziętych z pop kultury: U.S.S. Planet Express, U.S.S. Doom, itd.

A jeśli ktoś chce pooglądać postaci, to założyłem album: http://imgur.com/a/Mg6d1#0. 😉

Edit: W galerii można zobaczyć Herr Flicka z Gestapo. W garniturze...

mad
    Participant

hehe tez widziałem Data koło exchange

Melnikor
    Participant

Jean Janeway Dax

FAB
    Participant

Gość z floty "Sex and drugs" latał statkiem USS Rock and roll.A dzisiaj miałem nieprzyjemność spotkać Williama Crushera... nieprzyjemność, bo gość miał lvl 4 i wystartował w Starbase Incursion, oczywiście paprząc moje acco na kapitana Nausi, ale to już inna historia.

master_bruce
    Participant

no KHAAAAAAAAANa widziałem :)Chociaż nie chwaląc się obok mojego Defianta nie można przelecieć obojętnie 😛

Match
    Participant

Ja latam (raczej latałem, ostatnio jakoś nie mam ochoty) okrętem o jakże pięknej nazwie IKS Smolensk.

master_bruce
    Participant

no KHAAAAAAAAANa widziałem 🙂

Chociaż nie chwaląc się obok mojego Defianta nie można przelecieć obojętnie 😛

Podczas jednego z STFów dzisiaj U.S.S. DR LUBICZ został ulubieńcem 🙂

MnICH
    Participant

gracz Pamela Anderson - w różowym kostiumie, niestety nie zdążyłem zrobić screena... smile.gif

Jesli to jest wysoka postac, ktora stoi prawie non stop przy exchange w sfa to by bylo zabawniej powiem, ze jest ich kilka (multi boxing chyba) i wydaje mi sie, ze byly jeszcze przed f2p (lecz moja pamiec moze mnie zawodzic ;P).

Szkoda, ze nie spisywalem takich zjawisk, bo troche tego bylo, a przypomniec sobie to nie jetem w stanie. 😛

Zarathos
    Participant

Ja miałem kiedyś postać, której okręty nazywałem imionami Azteckich bogów. USS HuitzilopochtliUSS ChalchiuhtlicueUSS TlahuizcalpantecuhtliUSS CentzonhuitznahuaUSS ChalchiuhtlicueMniej więcej tak to wyglądało.

Melnikor
    Participant

Kapitan GANDALF'S KITTY

Silver Phoenix
    Participant

Moje nazywają się dwojako: albo USS Princess Luna albo IKS Nightmare Moon :)Wtajemniczeni wiedzą, o co biega 😀

mad
    Participant

U.S.S chihuahua 🙂

FAB
    Participant

Justin TimeUSS Never 2 Late

swgs1994
    Participant

Wczoraj wpadł mi w oko koło Volcana: U.S.S. Falii'n a part.

Smiecho
    Participant

Gracz "Harley Quinn" w okręcie "USS Joker". 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram