Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nasza-klasa.pl

Nasza-klasa.pl

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Szukasz kolegów i koleżanki z dawnych szkolnych lat ( SP, średnie szkoły , studia i policealne ) .I/lub chcesz wciągać do fandomu kolejne osoby . Zapisz się na ww. stronę ( adres : http://www.nasza-klasa.pl , obecnie serwer często nie odpowiada , ale ma się to zmienić na początku stycznia ) .Ogromna liczba szkół i tych prawdziwych i tych fikcyjnych ( jak Akademia GF ) .Zastanawiam się nad wpisaniem do katalogu Akademii KSO i Galae oraz Tal'Shiar i SFI . Tylko dziwnie to będzie wyglądać jak szkołę doda oficer GF , co nie znaczy że ten że oficer może być słuchaczem innej szkoły niż Akademia GF .PS. Dla tych którzy już się zapisali lub chcą się zapisać - jestem tam pod swoim nazwiskiem a nie ksywą - Przemek Matuszewski

Vashar
    Participant

WitamŻe tak bezczelnie spytam... czemu ma to sluzyc, oprocz zasmiecania tego (i tak wiecznie obciazonego) portalu? Ja rozumiem, ze niektorym wszystko sie kojarzy z trekiem, ale dodawanie takich rzeczy jest po prostu spamerstwem 😛 Nie sa to ani prawdziwe dane, co w zdecydowanej czesci chyba jest zalozeniem portalu ani tak naprawde uzyteczne dla spolecznosci naszej-klasy...Jak najbardziej jestem za idea tego portalu, ale nie za faszerowaniem go danymi bez sensu...Takie jest moje zdanie :]

Cross
    Keymaster

Ogromna liczba szkół i tych prawdziwych i tych fikcyjnych ( jak Akademia GF ) .

Zastanawiam się nad wpisaniem do katalogu Akademii KSO i Galae oraz Tal'Shiar i SFI .

To jest właśnie kompletnie bez sensu, setki pączkujących fikcyjnych szkół na portalu gdzie ludzie szukają naprawdę znajomych sprzed lat. Od takich rzeczy są konkretne strony fanowskie etc, a nie wkład w coraz większe zamulanie serwerów. Nie róbcie syfu! :[

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram