Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Nagrody za weekend testów do odebrania

Nagrody za weekend testów do odebrania

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Gracze Star Trek Online, którzy na początku lipca brali udział w testach sezonu 6 i którzy spełnili odpowiednie wymagania, mogą już odebrać swoje nagrody. Aby to zrobić, należy w grze przejść do sklepu C-Store i w zakładce "Items" odszukać unikalnego Fleet Tribble oraz breeńskiego oficera pokładowego, a następnie kliknąć przycisk "Claim".

[more]

Dołączona grafika

Fleet Tribble pozwala na zdobywanie praktycznie bez wysiłku (chociaż bardzo powoli) Fleet Marków. Wystarczy połaskotać zwierzaka raz na godzinę, by otrzymać 1FM. Nagroda jest przeznaczona dla wszystkich, którzy w odpowiednich dniach spędzili na serwerze testowym przynajmniej 60 minut.

Dołączona grafika

Drugi prezent jest przeznaczony dla tych osób, które w trakcie testów zaliczyły chociaż jedną misję tholiańską na Nukara Prime. Ang the Vicious to oficer zwiększający obrażenia zadawane Tholianom

Warto pamiętać o kilku sprawach:

• nagrody nie są doskonałe - otwartą sprawą jest, czy są to bugi, czy cechy zamierzone. Dla przykładu: nie można przekazać Fleet Tribla swojemu oficerowi mostka (Boff).
    • oba prezenty są jednorazowe. Gracz nie będzie mógł upominać się o kolejne, jeśli z jakichś powodów pozbędzie się obecnych.

Źródło: portal Star Trek Online

[/more]

LIBERTO
    Participant

chyba drobna pomyłka w tekście: "odszukać unikalnego Fleet Tribble oraz tholiańskiego oficera pokładowego"- doff jest Breenem nie Tholianinem

Smiecho
    Participant

Masz absolutną rację, poprawione. 🙂

Slawek
    Moderator

Prezenty są jednorazowe, ale na postać - tj. można je pobrać raz u każdej postaci na koncie.Od siebie dodam, że nie da się - w przeciwieństwie do innych tribbli - dać tego flotowego któremukolwiek z boffów. Jest to tym samym wybór między trzymaniem go we własnym device slot, albo inventory bądź banku, gdzie istnieje ryzyko, że zeżre obecne tam jedzenie. Cryptic po raz kolejny zawalił sprawę, gdyż nic podobnego nie miało miejsca w przypadku Radan Tribble, który w końcu też oferuje 5 dilithium przy głaskaniu, a którego można pobierać do woli, a w razie czego oddać boffowi. Ja się tak wkopałem, gdyż sam używam jedynie Radan Tribble, podczas gdy pozostałe trzymam u boffów. W banku mam sporo zapasu rzadkiego żarcie (choćby Dosi Rotgut), a intentory też ciężko czasem upilnować żywność przy zbieraniu lootu z misji czy doffów. Mam nadzieję tym samym, że Cryptic swój błąd naprawi i pozwoli na ekwipowanie futrzaka także u oficerów.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram