Forum Trek.pl Newsy Star Trek Muzyczny klip promujący Star Trek Renegades

Muzyczny klip promujący Star Trek Renegades

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

W sieci pojawił się właśnie oficjalny klip promujący produkcję "Star Trek Renegades". Piosenkę inspirowaną wierszem "Invictus" Williama Ernesta Henleya śpiewa Cela Scott, która wcieliła się w rolę matki kapitan Lexxy Singh. W klipie zobaczyć można również niepublikowane wcześniej sceny z samego filmu. Pojawiają się również okręty.

Cross
    Keymaster

I to jest Star Trek, a nie te kinowe wtopy.

snowman
    Participant

Szkoda tylko, że premiera filmu się opóźniła. Pod koniec zeszłego roku Tim Russ przekazał informację, że nastąpi ona późną wiosną. Obecnie oficjalny profil fejsbukowy jako datę premiery wskazuje lato.

Sprostowanie

Właśnie się okazało, że premiera odbędzie się jednak późną wiosną. Ech ci filmowcy. 😀

domirex
    Participant

Czyja dobrze widziałem coś w stylu sorvergin? To moja ulubiona klasa okrętu (trochę przed Galaxy oraz Odyssy i Avenger z STO). Film nawet fajnie się zapowiada. Plus ode mnie za efekty i muzyczkę.

Melnikor
    Participant

Chwała im że jednak nie wzięli jako głównego okrętu w filmie tego bękarta Defianta z  Bird of Pray który pokazywali we wcześniejszej fazie projektu

Dołączona grafika

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram