Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Momoa rozważa opuszczenie ekipy SGA

Momoa rozważa opuszczenie ekipy SGA

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Jason Momoa, aktor odgrywający w Stargate Atlantis rolę Satedańskiego wojownika Ronona Dexa zdradził niedawno w wywiadzie dla serwisu SCI FI Wire, iż pozostanie w serialu nie dłużej, niż jeszcze jeden sezon.

[more]Momoa dołączył do ekipy Stargate Atlantis w sezonie drugim, zastępując innego aktora, Rainbow Sun Francks'a odgrywającego rolę Aidena Forda. Swoją decyzję o zakończeniu gry dla serialu (po sezonie szóstym - zdjęcia do piątego zostały niemal zakończone, zatem można śmiało wnioskować, że właśnie to Jason miał na myśli, mówiąc o kolejnym sezonie) motywuje on tym, iż niebawem (za dwa lata) będzie mieć 30 lat, a to odpowiedni okres, by ruszyć do przodu ze swym życiem i karierą. Momoa przyznaje wprawdzie, iż nie ma jeszcze dosyć swojej roli - stwierdził jednak, że kolejny sezon wystarczy mu w zupełności.

Informacja zaczerpnięta z portalu GateWorld.[/more]

Krusty
    Participant

Nikt po nim płakać nie będzie podobnie jak w przypadku reszty obsady no może poza Jewel Staite.

Piotr
    Keymaster

E, nieprawda, po odcinku poswieconym jego planecie, a potem duecie z Teal'cieem nawet Ronona polubilem. Bez McKeya i Shepearda tez nie byloby to to samo.

Krusty
    Participant

Piotrze chyba nie chcesz mi powiedzieć że lubisz Atalantisa?

Piotr
    Keymaster

Krusty, wybacz, mialem odpisac, gdy skoncze Patha i mi sie zapomnialo.Oczywiscie ze chcialem powedziec, ze lubie Atlantis. Za to samo za co lubilem SG-1 - jest to rozrywka latwa i przyjemna. A ostatnio SGA wg mnie jest troche lepszy niz w pierwszych sezonach.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram