Forum Trek.pl Newsy Fantastyka LOST - Zagubieni sezon 1

LOST - Zagubieni sezon 1

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

UPDATE (6.04 - informacje z pisma Video&DVD Reporter)

Data wydania, 24 kwietnia, mam nadzieje, że ostateczna (zmieniano ją już kilka razy).

Tego serialu chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, dlatego poprzestanę tylko na faktach związanych z samym wydaniem.

dźwięk: Dolby Digital 5.1

języki: angielski, polski lektor

napisy: polskie

obraz: 1,77:1 (16:9)

ilość płyt dvd: 7

czas trwania całości: 1010 minut

dodatki: brak

cena: 170 zł

Info z dvdmania.pl

Gosiek
    Participant

Miło, że Lost doczeka się polskiego wydania DVD. Martwi mnie tylko brak dodatków, których w oryginalnym wydaniu DVD było sporo (pełną listę można znaleźć m. in. tutaj na forum) i wg. mnie były to naprawdę dobre i ciekawe materiały. Ale pewnie polski dystrybutor uznał, że wydanie "ekonomiczne" ma większą szansę na sukces finansowy. Chociaż (ciekawe jakim cudem) amerykańskie wydanie ze wszystkimi dodatkami jest około 20-25% tańsze od tego, co zapowiada się u nas.

I. Thorne
    Participant

Czyli w skrócie normalka. Nie dajmy dodatków i podwyższmy cenę bo i tak fani kupią. Jak zwykle dystrybutor robi z nas durni.A później się dziwią czemu tak mało się sprzedało.

Dalek
    Participant

Zmieniła się data premiery (na wcześniejszą) i cena. Podobno równocześnie mają być wydane "Gotowe na wszytko".

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram