Forum Trek.pl Newsy Star Trek Leonard Nimoy na forum TrekWeb o filmie

Leonard Nimoy na forum TrekWeb o filmie

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Keymaster

Leonard Nimoy na forum TrekWeb postanowił opowiedzieć o swoich wrażeniach z filmu:

[more]"Mniej więcej dwa miesiące temu widziałem wraz z moją żoną Susan prawie skończoną wersję najnowszego filmu Star Trek. Nie dodano jeszcze wszystkich efektów specjalnych i ścieżki dźwiękowej. Susan potrafi być bardzo uczciwym i surowym krytykiem. Kiedy akcja filmu zmierzała już do kulminacji, odwróciła się do mnie i wyszeptała: "Nie chcę, by ten film się kończył". Są reżyserzy, którzy potrafią robić filmy z rozmachem i są tacy, którzy dbają o wiarygodny rozwój postaci - niewielu potrafi obie rzeczy. JJ Abrams jest jednym z nielicznych. Dał nam cudowny film."

Źródło: TrekWeb[/more]

Eviva
    Participant

No cóż, miejmy zatem trochę zaufania do Mr Spocka. Troszkę nam on spierniczał na amen, ale chyba jeszcze nie aż tak, by robić jakiemuś gniotowi fałszywą reklamę.

Krusty
    Participant

spierniczał na amen

Ok nie bardzo rozumiem co masz na myśl?i

fluor
    Keymaster

Pytanie czy to nie tylko chwyt marketingowy, wyrachowany ale zawsze.

Eviva
    Participant

spierniczał na amen

Ok nie bardzo rozumiem co masz na myśl?i

No cóż, każdy się starzeje, chyba że powiesi się za młodu. Starość grubianka, nikogo nie zdobi, jak napisała Eliza Orzeszkowa w "Nad Niemnem". I tak ta dama lepiej obeszła się z Nimoyem niż z Shatnerem. Ludzie nie powinni się starzeć. Wiem, że żądam za wiele, ale gdy czasem patrzę, co zrobiło się z przystojniaków, za którymi szalałam, to, ech, łza się w oku kręci...

Khada'r Verys
    Participant

ważne żeby film okazał się naprawde dobry, a nie beznadziejny, bo ostatnio jak cos chwalą to potem wychodzi g...no !!!

Eviva
    Participant

ważne żeby film okazał się naprawde dobry, a nie beznadziejny, bo ostatnio jak cos chwalą to potem wychodzi g...no !!!

Nie mogę się wprost oprzeć, by nie zacytowac fragmentu pewnego wiersza:

Moja babcia gotowała bosko

a kotletów była wirtuozka.

Lecz, gdy czasem przypaliła danie

(bo słuchała radia na kryształek)

Wówczas zaczynała zachwalanie:

"Kotleciki dzisiaj doskonałe..." (...)

Brzmią pochwały, zatem wie już dziadek

że babunia sknociła obiadek

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram