Forum Trek.pl Newsy Star Trek Latający Enterprise

Latający Enterprise

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

Nie ma to jak pomysłowość fanów. Bo po co zadowalać się zwykłym Enterprise, skoro można sprawić, że będzie latał. Jeden z trekerów ze Słowacji przerobił model stacjonarny na zdalnie sterowany. Jeśli śledzicie naszą stronę na facebooku, to pewnie to widzieliście, ale jeśli nie, to warto.

kotek
    Participant

Piotrze, dodaj, że bardzo pomysłowo przerobił model na model latający (śmigiełko z tyłu jest genialne!)

Lo'Rel
    Participant

Ludzka pomysłowość i zaskakujące podejście do sprawy nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać. Genialne i ile frajdy 😀

LIBERTO
    Participant

zajebista zabawka. ciekawym czy bałoby radę rozwiązać problem ze stabilnością, ale i tak chciałbym móc 'popuszczać" takiego entka

perekel
    Participant

Ten model wygląda fantastycznie! Stabilność pewno da się poprawić dociążając przód jakoś. 🙂

Jamjumetley
    Participant

Dla mnie niesamowite jest, że mając taki kształt - lata. Znaczy, że jest wystarczająco aerodynamiczny. Widziałem już kilka modeli pojazdów z sci-fi, które musiały być zaadaptowane aby latać, więc tym większy mój podziw.

Mordah
    Participant

Ż E N A D A !!!!!111Wszyscy wiemy gdzie był zbudowany Enterprise. Kolejny po Abramsie oszołom, który buduje statki kosmiczne na Ziemi...

Endrius
    Participant

Sternik pijany, napęd wymaga "modyfikacji" 😉 A pomimo tego wciąż pełny odlot!

Romek 63
    Participant

Ma tez problemy z miękkim lądowaniem ale i tak kupię sobie taki jeśli tylko pojawią się w sklepach 😀

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram