Krystyna powraca!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Do wszystkich kapitanów Floty, Republiki Romulańskiej i Klingońskich Sił Obronnych!

RED ALERT! Od dziś do 11 września w znanej przestrzeni pojawiła się znów Istota Krystaliczna!

Po raz kolejny mamy możliwość wzięcia udziału w misji dla 10 kapitanów "Crystalline Cataclysm", zarówno na poziomie Normal jak i Elite.

Ponownie każda wygrana zaowocuje 1 Crystal Shard (co 20 godzin). Zebranie 14 pozwoli na wykonanie nowego projektu reputacji, który daje następujące nagrody: 50,000 rud Dilithium, 500 Fleet Marks, 250 Marks (do wyboru Fleet, Omega, Romulan, Nukara, Dyson lub Undine), oraz (uwaga) Very Rare Emergency Conn Hologram Duty Officer!

[more]

Dołączona grafika

Co więcej, po wykonaniu głównego projektu za każdy kolejny 1-Shard dostępny będzie projekt nagradzany 2,000 rudy Dilithium, 50 Fleet Marks oraz dodatkowymi 35 Markami (Fleet, Omega, Romulan, Nukara, Dyson lub Undine).

Tutaj drobna uwaga: jeśli ktoś (jak ja) ma niedokończony projekt z poprzedniego eventu, istnieje możliwość jego dokończenia lub anulowania (oczywiście zebrane wcześniej Shards przepadają). Dopiero po ukończeniu starego projektu można rozpocząć nowy.

Uwaga! Wywiad donosi, że Istota i jej sojusznicy wykorzystuje nową taktykę do obrony.

Nie zwlekajcie, zbierzcie ekipę i zaczynamy polowanie na Krystynę!

Źródło: Oficjalna strona STO[/more]

I. Thorne
    Participant

Po takim evencie zieloni powinni wziac Istote pod plena ochrone. Tysiace jej kopii zginie w czasie tych kilkunastu dni...

A tak serio to nie bede sie bawil w wersje Elite, nie mam na to czasu. Dodatkowe 20 markow, 280 dilka i kilka wiecej materialow do craftu nie spowoduje, ze bede sie meczyc.

iron1992
    Participant

Oj i znowu  no będzie przekichane żeby się na to dostać ale oni ten event robią co roku nie?

gordian76
    Participant

Ja wczoraj bez problemu wbiłem się 3 postaciami i w miarę szybko poszło. Dokończę stary projekt i zrobię nowy.

I. Thorne
    Participant

Dlaczego ma byc przekichane? Misja odpala sie jak zbierze sie 10 graczy (7 jak minie okreslony czas), ale wzoraj o polnocy 400 robilo Elite, a 130 normala, wiec nie bedzie problemu z zalapaniem sie.

Jedyne wymaganie to 50 poziom i naprawde, kazdy zlomem skonczysz ta misje, chocby na normalu.

iron1992
    Participant

czas Krysię odwiedzić i obić.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram