Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Krwawy trailer Conana Barbarzyńcy

Krwawy trailer Conana Barbarzyńcy

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Participant

Udało mi się natrafić na "dorosły" trailer nadchodzącego filmu o przygodach barbarzyńcy z jałowej Cymerii. W tym konkretnym trailerze, delikatnie mówiąc, nie "obcyndalają" się, ukazując brutalność filmu. Wszystko wskazuje na to, że będzie ona adekwatna do prozy pierwszego pisarza fantasy. Jako ciekawostkę dodam, że jest to pierwszy trailer, w którym zobaczyć możemy Rona Perlmana.

Trailer przeznaczony wyłącznie dla widzów DOROSŁYCH!

Erixin
    Participant

Czekamy, czekamy. I mamy nadzieje na dobrą zabawę 🙄 I oczywista od lipca mmo Age of Connan przechodzi z opłat abonamentowych na mikro transakcje.

Coen
    Participant

Zaiste:) Zapowiadają się prawdziwie Hyboryjskie wakacje 😀

Krusty
    Participant

A wiecie, że mmo w tym świecie jest od dziś darmowe.

Coen
    Participant

To 1 lipca z okazji naszej prezydencji w UE AoC staje się darmowy? Nie, jakoś sądziłem, że to trochę później

OmegaOne
    Participant

Raczej dziś, nawet może zassam te 8+gb i potestuje

Coen
    Participant

Ja potestuje dopiero jak zaopatrzę się w nowy dysk. Gra po instalacji wymaga 32 GB...

Erixin
    Participant

Gram ma 32 GB to prawda. Właśnie zasysam nowy pacz wynika z tego że to już!!! A tutaj link: http://www.funcom.com/games/aoc

Erixin
    Participant

Co prawda są ograniczenia ale da się grać. Serdecznie polecam!!!

Coen
    Participant

A jak ze stabilnością? Gdy grałem w początkowa wersje gry podczas darmowego weekendu, gra wyspała mi się po około pół godzinie. Jak jest teraz?

Erixin
    Participant

NA moim i5 z r 4850 z 4 gb ramu gra wygląda przepięknie. Wszystko lokacje wczytuję się szybko. Graczy sporo. Zmienił się też styl gry graczy na serwerze pvp, cytując klasyka agresja 0.Grę kupić można w raz z dodatkiem za 75 zł.

Coen
    Participant

A jest obecnie jakiś sens kupowania gry, poza wspieraniem twórców?

Erixin
    Participant

Nie wiem czy dostępna jest przez internet darmowa wersja. Brak jest abonamentu, za to ograniczono wiele funkcji gry.

Coen
    Participant

Sądziłem, że właśnie o to chodziło z linkiem który podałeś jak i zasysaniem o którym mówił Omega. Nie był to link do klienta gry?

Erixin
    Participant

Wiem że jest dostępna wersja demonstracyjna, na której można grać tylko na wyspie. Mam nadzieje że coś się zmieniło. Przykro mi jeżeli wprowadziłem Ciebie w błąd... Przepraszam z góry!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram