Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Koniec Heroes?

Koniec Heroes?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Participant

To może być zła nowina dla fanów serialu "Heroes". Naprawdę zła nowina.

Źródła związane z NBC poinformowały Airlock Alpha, że to, co niechciane, w końcu nadeszło: szefowie sieci poprosili producentów "Heroes" o doprowadzenie serii do końca, a według krążących plotek finał możemy zobaczyć już w maju.

[more]- Jeśli chodzi o widownię, to z serialem niewiele się dzieje, a danie 'ostatniego rozdziału' jest czymś, co pozwoli stacji zakończyć go w sposób wystrzałowy. - powiedział informator, który prosi, by go nie ujawniać.

NBC zaprzecza jednak, by takie rozmowy miały miejsce.

- Nie było żadnych rozmów o tym, by miał to być ostatni sezon. - powiedział rzecznik sieci.

Serial "Heroes" zaczynał jako wielki hit, jednak w sezonie 2008-09 spadł na pozycję piątą w rankingu seriali sieci, z przeciętną 4.7/7 punktów, czyli 29% mniej niż w poprzednim roku. W tym roku, po siedmiu odcinkach, "Heroes" osiągnął przeciętną punktację 3.6/5, co oznacza spadek o ponad 23% w porównaniu z zeszłym rokiem i 45% w porównaniu z drugim sezonem. To najniższy wynik w stacji NBC, gorszy od wyniku 3.7/6 przerwanego serialu "Trauma" oraz 4.4/7 "The Jay Leno Show."

Więcej przeczytacie na AirlockAlpha.[/more]

Infango
    Participant

lubię ten serial i szkoda że się skończy, ale jakoś było to do przewidzenia. zrobiło się strasznie nudno co jest dziwne biorąc pod uwagę fakt że mają taki ciekawy świat.

Flashbones
    Participant

Ja obejrzałem dwa pierwsze sezony i zacząłem oglądać trzeci i jakoś mi się znudził, a teraz jest ponoć jeszcze gorszy, więc mogą kończyć.

Breen
    Participant

Ja obejrzałem dwa pierwsze sezony i zacząłem oglądać trzeci i jakoś mi się znudził, a teraz jest ponoć jeszcze gorszy, więc mogą kończyć.

Niestety muszę się z tobą zgodzić. Lubiłem ten serial, ale to co zrobiono w 3 sezonie to było pomieszanie z poplątaniem, a 4 to katastrofa, nuda i szmira. Widać, że scenarzystom zabrakło pomysłów na fabułę. Moim zdaniem serial powinien się skończyć już dawno temu. Żałuję natomiast, że nie ma kontynuacji Jericho czy Sary Connor..

Anonymous
    Guest

No, fakt. Kupa straszna się zrobiła. Po ostatnim odcinku 3 sezonu już wiedziałem, że chyba nie będę oglądał dalej i się nie pomyliłem. Do tej pory nie mogę pilota do końca obejrzeć. A Kronik Sary Connor też nie mogę odżałować. Tam znowu zrobili zakończenie na siłę, bo było widać potencjał i to, że nie miało się chyba kończyć na drugim sezonie. No ale cóż, jest teraz nowy serial "V", więc może coś mi to wynagrodzi, chociaż pilot mnie nie powalił.

Eviva
    Participant

Mnie się ten serial wogóle nie podobał, więc płakać nie bedę.

Infango
    Participant

ostatni odcinek nowego sezonu to chyba desperacka próba uratowania tego serialu, mają chyba plan na przywrócenie aktorów z pierwszego sezonu ....

Krusty
    Participant

Mnie się ten serial wogóle nie podobał, więc płakać nie bedę.

Bo ty nie lubisz komiksów. 😉

Eviva
    Participant

Bo ty nie lubisz komiksów. 😉

Chopie, co Ty za herezje wygadujesz?! Ja nie lubię komiksów? Zbierałam "X-Men", "Spidermana", "Punishera", "Supermana", "Batmana"... a do tej pory wracam do "Asterixa" czy "Lucky Luke'a", nie wspominając już o polskich klasykach, typu "Kajko i Kokosz".

A ja dopiero to wszystko poznaję dzięki mojemu ojcu, który również zbierał komiksy jak miałam 2 lata.Moim faworytem i tak jest Batman. Chyba zawsze był.

Eviva
    Participant

A ja dopiero to wszystko poznaję dzięki mojemu ojcu, który również zbierał komiksy jak miałam 2 lata.

Moim faworytem i tak jest Batman. Chyba zawsze był.

Ciekawe, ja też tak zaczynałam. Do tej pory mam słabość do Batmana, mimo że filmy o nim z reguły mi się nie podobały, a już ostatni zniesmaczył mnie do imentu.

Anonymous
    Guest

Ech, ta młodzież. Ja zaczynałem o komiksów w Świecie Młodych. Batman pojawił się w mojej świadomości w okolicach podstawówki, ale nigdy mnie nie podniecał. Wolałem naszego swojskiego Kajko i Kokosza i Tytusa 🙂

Barusz
    Participant

Ja jeszcze pamiętam jak premierowy odcinek Kajka i Kokosza ("Festiwal Czarownic") ukazywał się w częściach (tj. strona po stronie) w rzeczonym Świecie Młodych. Był tam też Lucky Luke.

Eviva
    Participant

Pamiętam, pamiętam... Zbierałam "Świat Młodych" i zaczytywałam się tymi komiksami. Pamiętam, ze bardzo dawno drukowali tam komiks "Kuśmider i Filo", a później był jeszcze "Binio Bill" oraz "Jonka, Jonek i Kleks".

Cross
    Keymaster

Czasami w Świecie Młodych dawkowano nieco zagranicznego komiksu SF: Yans, Luc Orient czy chłopiec z Gekko...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram