Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Kolejny trekowy aktor w The Big Bang Theory

Kolejny trekowy aktor w The Big Bang Theory

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

Znając zamiłowanie twórców The Big Bang Theory do Star Trek, można było się spodziewać, że po Wilu Wheatonie prędzej czy później pojawi się kolejny trekowy aktor. Tym razem przyszła kolej na George'a Takei czyli sternika U.S.S. Enterprise - Hikaru Sulu. Odcinek z jego udziałem zostanie wyemitowany przez CBS w czwartek 14-ego października.

Oh my...! 😉

Źródło: cbs.com

Manul
    Participant

Proszę o zezwolenie na radosny, fanowski pisk!

Piotr
    Keymaster

Granted. ;>Oj będzie wesoło.

A ja piszczeć nie będę... Nie lubię Takei, a Sulu nie jest postacią dla której chcę oglądać TOS. Dwie sceny z nim były dobre: szermierki i strzelania z rewolweru.

Jamjumetley
    Participant

Ale w Star Trekach III-VI już miał większe znaczenie. Nie jest on może moim ulubionym trekowym aktorem, ale w The Big Bang Theory na pewno wypadnie dobrze i z jajem 😉

Barusz
    Participant

Będzie opowiadał, jak by było dobrze, gdyby w 2001 r. dostał własny serial o Excelsiorze a Seldon będzie opowiadał o tym, jakby było dobrze, gdyby dostał większe granty na swoje badania. Pokłócą się o to, co by bardziej poprawiło świat, a reszta przyjaciół będzie rozważać możliwość ich romansu ;]

Manul
    Participant

iiiiiiii!No to ja się nie mogę doczekać nowych odcinków!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram