Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Kolejni odtwórcy dołączają do Mortal Kombat

Kolejni odtwórcy dołączają do Mortal Kombat

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Jak dowiedział się portal Comingsoon.net, wybrano kolejnych odtwórców głównych ról w nowopowstającym serialu - Mortal Kombat: Rebirth. Do wcielającej się w Sonyę Blade Jeri Ryan (Star Trek: Voyager) dołączyli Michael Jai White (The Dark Knight) jako Jackson 'Jax' Briggs oraz Darren Shahlavi (300) jako Kano.

Trudno uwierzyć, że wszystko to zaczęło się od jednej, kilkuminutowej, niezależnej produkcji:

Diabeu
    Participant

Trzymam kciuki za to jako wieloletni fan Mortal Kombat.Żeby jeszcze powrócił Ian Anthony Dale jako Scorpion!

Pitmistrz
    Participant

Ja też trzymam kciuki, może nawet odszukam mortala i zobaczę czy jeszcze fatality pamiętam.

Lo'Rel
    Participant

Wygląda efektownie. Sam kiedyś dawno temu grałem w MK. Jednak seria najdebilniejszych filmów pod tym tytułem, jakie w życiu widziałem, skutecznie kazały mi zapomnieć o Mortal Kombat.

Diabeu
    Participant

Pierwszy film to było coś świetnego, zauważ, że wyciągnęli z gry tyle ile mogli i klimat też był dobry. Co do reszty to się zgadzam, spieprzyli sprawę. Ale teraz jest nadzieja.

Cross
    Keymaster

Filmy były kompletnie odmóżdżone, oglądało się dla klimatu z gry 🙄 No i atut w postaci aktora grającego Raidena (pierwsza część).

Jamjumetley
    Participant

Czy Raidena nie grał przypadkiem sam Nieśmiertelny - Christopher Lambert?

Cross
    Keymaster

Ten sam.

Lo'Rel
    Participant

Nawet Nieśmiertelny nie uratował tytułu.

Piotr
    Keymaster

Na TrekMovie pojawił się wywiad z Jeri Ryan z planu zdjęciowego Mortal Kombat - link.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram