Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Kolejna rocznica... ;)

Kolejna rocznica... ;)

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Keymaster

Za niecale 4 godziny minie rok od pewnej waznej daty. 5 lipca 2002 o 23:22 podporucznik Barbara "Latynos" Dosiak objela stanowisko kapitana TSS. Gratulacje Pani Kapitan, ciesze sie ze udalo sie ten rok wytrzymac. Oczywiscie dopilnuje zeby kolejny tez byl do wytrzymania. 😉

Anonymous
    Guest

Gratulacje... I dalszej wytrwałości 🙂

OmegaOne
    Participant

Heh niezly sprint po szczeblach kariery, gratuluje sukcesu i mam nadzieje ze kolejny rok bedzie tylko lepszy od poprzedniego .. 🙂

Liranna
    Participant

Rany to już rok, ależ ten czas przeleciał. Dziękuję Wam!!!!

Thengel
    Participant

Choć czas przebywam tu krótki zadedykuję ci te nutki :)Wszystkiego naj... etc.

Xalein
    Participant

Chciałoby się rzec sto lat 😉

EddieGcT
    Participant

Coz mozna dodac 🙂 najlepszego Pani Kapitan 🙂 i oby takich rocznic bylo jeszcze wiele 🙂

Seldon
    Participant

Chyba już wszyscy zużyli wszelkie życzenia. 🙂 Gratulacje i wszystkiego najlepszego w następnym roku dowodzenia, Pani Kapitan.

fluor
    Keymaster

tak trzymać 🙂

Qbah
    Participant

Przylaczam sie do zyczen 🙂 Wszystkiego naj...

Piotr
    Keymaster

Heh niezly sprint po szczeblach kariery[...]

Coz, ja tego dnia zostalem CMO - awans na porucznika... z kadeta III klasy. 😉 To jest wynik. 🙂 Ale to byly inne czasy...

OmegaOne
    Participant

Heh szkoda ze mnie tam wtedy nie bylo 😉

Slawek
    Moderator

Ja się spóźniłem trochę ale też przyłączam się do życzeń. A co do awansów to ja chyba zaliczyłem wszystkie możliwe stopnie zanim dotarłem do Porucznika... ale coś się obawiam, że niedługo ponownie zalicze Podporucznika...

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram