Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Kolejna inwazja z kosmosu

Kolejna inwazja z kosmosu

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Keymaster

W sieci można zobaczyć trailer nowego filmu sci-fi, traktującego o kontakcie z Obcymi - niestety po raz kolejny - niezbyt szczęśliwym.

Piotr
    Keymaster

Wam też ten trailer trzeszczy czy to tylko u mnie?

perekel
    Participant

... niestety, u mnie też trzeszczy. 🙁 Na Filmwebie nie trzeszczy.

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Inwazja+k...ator+2%22-63814

Manul
    Participant

Melduję, że trzeszczy.A film muszę obejrzeć. Kosmici, zagłada, Hawking. Czego potrzeba jeszcze do szczęścia?

Cross
    Keymaster

Trzeszczy, trzeszczy. Wpływu nie miałem 🙂

Erixin
    Participant

Ktoś mnie nieźle nastraszył, myślałem że moje słuchawki zawiodły.

Lo'Rel
    Participant

Czyżby kolejny "Dzień Niepodległości"?

sjurek102
    Participant

Właśnie u sjurka102 też trzeszczy aż strach....

Romek 63
    Participant

Tak właściwie to nie za bardzo widać tych kosmitów w tym trailerze 😀 ale na pewno wybiorę się na ten film 🙄 Dzień Niepodległości mi się podobał, więc jeśli to będzie coś w tym stylu to będzie na co popatrzeć 🙂

mario es
    Participant

Oglądając ten trailer pierwsze co mi się skojarzyło to z filmem "War of the Worlds- Wojna Światów ,gdzie była tam ukazana gigantyczna wojenna machina, osadzona na trójnogu, pojawia się nagle z głębi ziemi i zanim ktokolwiek był w stanie zareagować, spalała wszystko, co znajduje się w zasięgu jej rażenia, lub zabiera & porywa ludzi, których umieszcza w klatkach, gdzie są podpięte i znajdują się w tych pod tymi trójnogimi maszynami . P.SMi też trzeszczy .

Cross
    Keymaster

Proponuję żeby jeszcze ktoś napisał, że mu trzeszczy, ćwiczenia empatii nigdy za wiele.

Cross
    Keymaster

Cóż, kolejny zawód. Efekty na poziomie, fabuła... niestety.

Diabeu
    Participant

No ja tez tak myślałem.Myślę, że ten o inwazji na Los Angeles będzie dużo lepszy.Ale Skajlajna też planuję niedługo zaliczyć.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram