Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek Klingon Academy - Save

Klingon Academy - Save

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Moderator

Mam prośbe. Czy mógłby ktoś mi na maila podesłać sejwa z Klingon Academy z 9tej misji lub coś gdzie mógłbym od niej zacząć. Mam wersje ściągniętą z Kazy i mi się wiesza ciągle w ósmej misji... Byłbym wdzięczny...

Qbah
    Participant

No ja bym Ci bardzo chetnie wyslal, ALE za cholere nie moge przejsc misji, gdzie trzeba zniszczyc Regula Facility (5-ta chyba). Rozwalam wszystko (lacznie ze stacja), przylatuje transportowiec, skrzydlowy mowi mi, ze leca posilki Fedkow, no i przylatuja... 2x Light Cruiser (Mirandy) i 1x Cruiser (klasy nie pamietam, lepszy od Mirand). Kaze uciekac transporterowi do mglawicy, a sam atakuje smieci. Tyle tylko, ze moja "flota" to 1x Light Criuser (moj) i 1x Frigate (skrzydlowy). I jak ja mam ich pokonac ❓ Kiedys juz przeszedlem te misje (jak mialem wersje z Kazy :P), a teraz nie moge sobie przypomniec, jak ja to zrobilem...

Slawek
    Moderator

Hmmm... proste. Ustaw poziom trudności na niższy :P. Ja tą misje przeszedłem akurat bez problemu. 3 Mirandy szybko poszły w pył... A statkowi nawet do mgławicy nie kazałem wlatywać. Ale nie wiem jak to jest na wysokim poziomie trudności.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram