Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Jedenasty film ST
Jako, że TSS nie działa postanowiłem podzielić się z wami tą radosną nowiną. Jak podaje serwis http://www.newstrek.org możemy się spodziewać kolejnego, jedenastego już filmu ST. Jednak (niestety?) nie wystąpi w nim już załoga TNG a... DS9. Scenariusz jest pisany przez Johna Logana. Wiemy, że akcja będzie się dziać rok po zakończeniu wojny z Dominium oraz, że powróci Sisko oraz Gul Dukat. Nic więcej niestety nie jest wiadome, jednak to już dobry znak. Pozostaje czekać 🙂
Jednak (niestety?) nie wystąpi w nim już załoga TNG a... DS9.
Czy to czasem nie jakaś plotka? Z tego co wiem już dawno rozmontowano scenografię do DS9, a wskrzeszanie jej na potrzeby filmu pochłonęłoby ogromne koszty. Jednak znając twórców treka skleiliby ambulatorium Voyagera, mostek NxXx-01 i modlili się aby nikt się za bardzo nie czepiał 🙂
(ciach...). Jednak (niestety?) nie wystąpi w nim już załoga TNG a... DS9.
Eeeee :(A liczyłen na Voy'a... Chociaż zastanawia mnie jedno. Rok po zakończeniu wojny - czy to czasem nie jest lekkie cofanie się w czasie w stosunku do wydarzeń z ST 8-10 ? Nie znam dokładnie dat, w jakich działa się ich akcja, ale nawet myśląc logicznie: Enterprise nie zebrałby dwukrotnego lania w ciagu roku, stocznia by się nie wyrobiła :D. Ciekawe więc, czy wystąpi Worf i czy chociaż wspomni o wydarzeniach z któregoś z tych ST 🙂
Ciekawe więc, czy wystąpi Worf i czy chociaż wspomni o wydarzeniach z któregoś z tych ST 🙂
Worf powinnien wystąpić, jest członkiem załogi 🙂
wątpie żeby jedenasty film był z załogą ds9 ale na pewno wolałbym załoge ds9 niż voya pewnie to jakieś plotki
wątpie żeby jedenasty film był z załogą ds9 ale na pewno wolał bym załoge ds9 niż voya pewnie to jakieś plotki
Ja mysle ze jedenasty film powinien byc z nowa zaloga Enterpisa, a stara zaloge awansowac(komandorow do stopni kapitanow, Picarda do stopnia admirala), a co do mniejsca akcji to powinna akcja dziac sie kilka mesiecy po STX.
Hmmm..a po co im sceneria DS9? Film ma byc z zaloga Ds9 a nie o Ds9. A jedno drugiego nie oznacza. Poza tym rok po wojnie to chyba w okolicach ST IX
Hmmm..a po co im sceneria DS9? Film ma byc z zaloga Ds9 a nie o Ds9. A jedno drógiego nie oznacza. Pozatym rok po wojnie to chyba w okolicach ST IX
Czyli myslisz ze dostana oni jakis statek ❓
Moga byc w koncu na jakiejs misji nie? Np. aby sprawdzic cos czy odnalezc kogos zaginionego czy aby scigac niedobitki Dominium itd itp:]
Moga byc w koncu na jakiejs misji nie? Np. aby sprawdzic cos czy odnalezc kogos zaginionego czy aby scigac niedobitki Dominium itd itp:]
A jak po tej wojnie wyglada USS Defiant ❓ , bo jeszcze do tego nie doszedlem 🙂
Jako, że TSS nie działa postanowiłem podzielić się z wami tą radosną nowiną. Jak podaje serwis http://www.newstrek.org możemy się spodziewać kolejnego, jedenastego już filmu ST. Jednak (niestety?) nie wystąpi w nim już załoga TNG a... DS9. Scenariusz jest pisany przez Johna Logana. Wiemy, że akcja będzie się dziać rok po zakończeniu wojny z Dominium oraz, że powróci Sisko oraz Gul Dukat. Nic więcej niestety nie jest wiadome, jednak to już dobry znak. Pozostaje czekać 🙂
Pewnie to prima-aprilisowy żart T'Rekera
podana strona nie istnieje , a i 1 kwietnia blisko
A jak po tej wojnie wyglada USS Defiant ❓ , bo jeszcze do tego nie doszedlem 🙂
mają defianta ale i tak nie obyło by się bez pokazania promenady itd. a poza tym jest niebezpiecznie blisko prima więc to raczej żart 😉 no i ten tajemniczy link 😉
mają defianta ale i tak nie obyło by się bez pokazania promenady itd. a pozatym jest niebezpiecznie blisko prima więc to raczej żart 😉 no i ten tajemniczy link 😉
Na poczatku prawie sie nabralem, ale teraz po przeanalizowaniu wszystkich faktow ze strona o podanym adresie nie istnieje, a poza tym dopiero Nemesis mial swoja premiere to nastepny film zostanie nakrecony najpredziej za 2 lata jak wiekszosc filmow z tej samej serii.
T'Reker musisz sie tu wytlumaczyc ze wszystkiego, w przeciwnym wypadku zostaniesz pociagniety do odpowiedzialnosci 🙂 tak tu ludzi w blad wprowadzac i jakies nadzieje robic 🙂
HEHEHE 😛 😈 jak już się trochę osób domyśliło to był żart Prima Aprilisowy :P. Wiem, że 1.IV jest dopiero dzisiaj ale gdybym coś takiego napisał dzisiaj to nikt by nie uwierzył. A tak mam przynajmniej kilka ofiar :P. A samą informacje o filmie starałem się napisać aby była wiarygodna, ale niewiem czy mi to wyszło...PS. Reyden się chyba od razu skapnął, brawo 😛