Forum Fandom Opowiadania Komentarze Hajda na kretowisko!

Hajda na kretowisko!

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Participant

Witam forumowiczów!

Postanowiłem się podzielić swoją tfu...rczością 🙂 a ponieważ wszystko i tak wisi na mojej stronie, to nie widziałem sensu wklejać na forumie. Zresztą, to jest kilkadziesiąt stron i dużo by zajęło. Stronę mam w 100% niekomercyjną, zależy mi jedynie na podzieleniu się swoimi wypocinami. Reklamy, które potrafią się pojawiać, są zasługą serwisu prv.pl, w którym założyłem alias www.

Konkretnie chodzi tu o serial "StarKret(tm)" - największą szmirę naszych czasów... Przeznaczone jest dla tych, którzy potrafią na Treka spojrzeć z przymrużeniem oka i nie brakuje im poczucia humoru 😀 Serial powstaje już od prawie dwóch lat, i chociaż epizodów na razie niewiele, to Zespół Produkcyjny dwoi się i troi, żeby ich przybywało.

Zapraszam więc na http://star-kret.prv.pl.

Nad stroną cały czas pracuję, więc z pewnością będzie się rozwijać, a póki co można się zarejestrować, zalogować, oceniać epizody i pisać do nich komentarze.

Czekam zatem na feedback od Was, wazelina czy pogróżki równie mile widziane! 😎

Do zobaczenia na kretowisku!

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram