Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Gwiazdy seriali Roddenberry'ego w innych filmach

Gwiazdy seriali Roddenberry'ego w innych filmach

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Participant

SyFy Channel zmienił tytuł produkowanego przez siebie filmu science fiction - Doomsday, w którym udział bierze znana z serialu Star Trek The Next Generation Marina Sirtis, na Annihilation Earth. Data emisji pierwszego odcinka ustalona została na 12. grudnia bieżącego roku.

[more]

Dołączona grafika

Obsada serialu Annihilation Earth

Byłam podekscytowana, mogąc zagrać w Doomsday rolę, którą ostatecznie dostałam. Paxton była oryginalnie napisana dla mężczyzny. Pracowałam z reżyserem, Nickiem Lyonem, na planie filmu Grendel i to był jego pomysł, by mnie zaangażować. - powiedziała Marina Sirtis w wywiadzie dla TrekWeb. Film jest o zderzaczu cząstek elementarnych. Kiedy go kręciliśmy, w Szwajcarii uruchomiono prawdziwe urządzenie. I mów teraz o życiu imitującym sztukę!

Na dodatek w thrillerze science fiction produkcji SyFy - Fire From Below, występuje gwiazdor serialu Gene'a Roddenberry'ego Andromeda - Kevin Sorbo. Film zostanie pokazany 22. listopada. Oficjalna strona filmu znajduje się tutaj.

Źródło: TrekWeb[/more]

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram