Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Garść zwiastunów z Super Bowl

Garść zwiastunów z Super Bowl

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Keymaster

Jak co roku amerykański Super Bowl, jeden z najchętniej oglądanych eventów w telewizji, przyniósł nieco radości fanom produkcji fantastycznych w postaci nowych zwiastunów. Obejrzyjcie, tanie nie były.

Na początek oczywiście Star Trek Into Darkness, a w dalszej części newsa znajdziecie kolejne.

[more]

Nie mogło też zabraknąć przypomnienia, że za kilka dni powrót The Walking Dead.

Źródło: Blastr[/more]

swgs1994
    Participant

Właśnie interesująca jest scena w spocie Into Darkness, w której Enterprise bezwładnie spada, czyżby Abrams chciał doprowadzić do destrukcji Entka by zastąpić go Entkiem-A? Albo chce skończyć Treka by móc poświęcić się pracy nad epizodem 7 Gwiezdnych Wojen? (ZDRAJCA!!! :killer: )

mad
    Participant

U.S.S. Enterprise 1701 został zniszczony przy planecie genesis żeby nie wpadł w rece Klingonów chyba w Star Trek III: The Search for SpockP.S. no tak świat równoległy..:)

Mordah
    Participant

U.S.S. Enterprise 1701 został zniszczony przy planecie genesis żeby nie wpadł w rece Klingonów chyba w Star Trek III: The Search for Spock

Dziękuję, zapomniałem jak to było w starym filmie. Na szczęście jest to alternatywna linia czasu, więc nie musi być tak samo jak kiedyś.

mad
    Participant

dlatego się poprawiłem 🙂 przez te równoległe światy i zimne wojny tempolarne można się zgubić, a i fakt że może to być koniec 1701, w DS9 Vic Fontaine był hologramem a w mirror - człowiekiem którego zabił Bashir hehe

Popen
    Participant

Inne zwiastuny(już nie z super bowl)

Filmy SF w 2013

Aldaron87
    Participant

Hmmm co do Entka i jego końca to nie był bym zaskoczony gdyby jednak jakoś wyszedł z tej sytuacji i dalej służył flocie 😉 Raczej głupie by było ze strony scenarzystów tak szybko się pozbyć okrętu którego widzowie aż tak dobrze nie poznali jeszcze i się nie przyzwyczaili a tu niby miał by być następny nowy oj obym miał racje bo jeśli nie to jednak te nowy pseudo trek okaże się bardziej dnem niż sobie wyobrażałem. Swoją drogą nie widzę nic z Treka w poprzednim filmie a w tym tym bardziej. Oprócz imion postaci i starego Spocka 😉 jest tu tylko mrok i destrukcja nic pozytywnego jak w prawdziwym Treku.

Lo'Rel
    Participant

Jakie czasy, taki Star Trek. Mnie tam się nawet podoba ta zajawka. Żeby to się tylko wszystko kupy trzymało i będzie gites. A nie Nero z przyszłości Niszczyciel Płaniet.

Jamjumetley
    Participant

Niech zniszczą Entka w cholerę. Nikt nie będzie płakał. Za to może następca będzie miał trochę zgrabniejsze gondole 😛

swgs1994
    Participant

To ja już wolę wersję refit zaprojektowaną przez fana niż obecny model Enterprise.

Dołączona grafika

Więc chcę demolki, kaboom, i łubudu!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram