Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Federation Costume Pack: The Next Generation, Sezon 1

Federation Costume Pack: The Next Generation, Sezon 1

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Od jutrzejszego (czwartek 23 sierpnia) uaktualnienia Star Trek Online będzie można dla swojej postaci w grze kupić nowe zestawy mundurów. Tym razem są to uniformy znane z dwóch pierwszych sezonów The Next Generation. Wprawdzie ze zwykłymi mundurami można już było zapoznać się przy okazji świętowania 25 rocznicy serialu, ale tym razem dostajemy również wersję admiralską.

[more]

Dołączona grafika

Mundury można będzie kupić za 550 Zen. Jako bonus gracze dostaną znane z serialu nity oznaczające rangę na kołnierzu.

Źródło: Season 6 Dev Blog #23

[/more]

Melnikor
    Participant

Jako bonus gracze dostaną znane z serialu nity oznaczające rangę na kołnierzu.

Zastanawia mnie, czy to oznacza iż nity będzie można wykorzystać na każdym mundurze zamiast baretek na piersi. Bo inaczej jakoś nie widzi mi się to jako bonus, bo nity są już dostępne na innych mundurach z seriali.

swgs1994
    Participant

Strasznie podoba mi się mundur admiralski 🙂 . Jest bardzo futurysztyczny nawet jak na 23 wiek. Przypomina mi te z "Relavity" (czy jakoś tak) z 29 wieku.Pasowałby idealnie na klasę Odyssey.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram