Forum Trek.pl Newsy Star Trek Dwa nowe plakaty do ST: XI

Dwa nowe plakaty do ST: XI

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Participant

Wytwórnia Paramount wypuściła właśnie dwa nowe plakaty mające promować najnowszy film J.J. Abramsa - Star Trek; ukazują one Zacharego Quinto jako Spocka oraz Chrisa Pine jako kapitana Kirka.

[more]Tymczasem, na oficjalnej stronie Star Treka pojawił się zegarek z odliczaniem do debiutu trailera nadchodzącego filmu. Ma to nastąpić już 17 listopada - trailer będzie poprzedzać najnowszą produkcję o Jamesie Bondzie, Quantum of Solace.

Poniżej prezentujemy owe plakaty:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Informacja zaczerpnięta z serwisu SCI FI Wire.[/more]

Avenger
    Participant

Ja tu przedstawię moją reakcje:Czytam newsa, odczuwam swego rodzaju zaciekawienie....Zjeżdżam w dół, widzę Kirka...No nawet nawet wyszedł na tym zdjęciu...Mój paluch kręci dalej kółkiem od myszy...O! Już widzę włosy Spocka...No to kręcę dalej...Kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę...W międzyczasie poszedłem zaparzyć sobie herbatkę do kuchni...Kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę, kręcę... NIEEEEE!!!!!!!!!!! NIE MA MOWY!!!!!!!!!!!!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram