Forum Fantastyka Gry Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

Myślicie, że koniec świata nastąpi 21 grudnia 2012?

E, nie... Koniec nastąpi w maju 2011. Dokładnie rzecz biorąc - trzeciego maja w USA, zaś szóstego u nas. Tego dnia zamarznie piekło, diabły wezmą wolne, zaś kupa recenzentów będzie musiała wykonać wiele dziwnych rzeczy, które obiecali zrobić, gdy... Będzie miała miejsce premiera gry-Yeti, mitycznego Duke Nukem Forever....

http://www.gram.pl/wideo_8ATgGe3_Duke%20Nu...trailer%20.html

Hail to the King, baby 😛

PS dla malkontentów: oto fiction staje się rzeczywistością, więc na to forum jak najbardziej pasuje 😛

Diabeu
    Participant

No nareszcie, bo przecie pierwsze zapowiedzi były już w 1997 roku T_TJak wyjdzie demo na PS3, to obczaję i podejmę decyzję czy to warte zakupu pełnej wersji.Ps. dobrze, że Gearbox wykupiło projekt od 3D Realms i to dokończyli, bo by ta gra nigdy nie wyszła.

Erixin
    Participant

JA straciłem nadzieję. Byle "jajo było odpowiednio wielkie. Mam nadzieję, Księciuniu nie zmieni nocnika na coś bardzie poprawnego 🙄

Coen
    Participant

To tak w klimacie nowego hasła reklamowego:)Hunter by się chyba nie obraził:P

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram