Destination Star Trek London

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

W dniach 18-20. października w Londynie odbywać się będzie Destination Star Trek London, a jedną z głównych atrakcji ma być obecność wielu osób związanych z uniwersum Star Trek, w tym wszystkich aktorów odtwarzających role kapitanów w serialach (William Shatner, Patrick Stewart, Avery Brooks, Kate Mulgrew, Scott Bakula). Lista gości i atrakcji jest jednak dłuższa. Co to ma wspólnego z grą Star Trek Online? Otóż uczestnicy spotkania będą mogli otrzymać specjalną nagrodę w postaci unikalnego niebieskiego duty oficera, Holo-Leetę, jak również tytuł "Convention Veteran".

[more]

Dołączona grafika

Nagrody można otrzymać po wykorzystaniu specjalnego kodu, który można posiąść na jeden z trzech sposobów:

• w ramach "Goodie Bag" przy zakupie biletu na wszystkie 3 dni imprezy,
    • po wysłaniu "dowodu pobytu na spotkaniu" w postaci swojego zdjęcia na kanał Twittera,
    • po wysłaniu "dowodu pobytu na spotkaniu" w postaci linku do swojego zdjęcia do Brandon Felczera poprzez oficjalne forum STO.

Czy ktoś się wybiera do Londynu?

Źródło: Portal Star Trek Online

[/more]

LIBERTO
    Participant

chyba trzeba będzie znajomego z Londynu wysłać na imprezkę 😉

Melnikor
    Participant

To niech jeszcze zrobi sobie zdjęcie grupowe z ~30 osobami to reszta forum też skorzysta 😛

LIBERTO
    Participant

można coś pomyśleć 😉

Smiecho
    Participant

Hmm... Photoshop/GIMP? 😉

Żeby nie było wyjaśniam: nie namawiam do oszustwa. To miał być żart.

LIBERTO
    Participant

a ja miałem na mysli by znajomy skrzyknął swoich znajomych do foty ;-P

Melnikor
    Participant

A później BranFlakes dostanie 30 wiadomości z tą samą fotką różniące się tylko umiejscowieniem autora na zdjęciu 😛

LIBERTO
    Participant

ale ale! przeciż nie pisze że to ty masz być autorem zdjęcią, no bo jak? a to że ekipa z Polski przeleciała się na konwent ST to nie taka niemożliwość żeby tego nie łyknęli ;-D

Melnikor
    Participant

Liberto no ja to wiem, myślisz że ja planowałem od samego początku.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram