Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Czyżby kontynuacja nBSG?

Czyżby kontynuacja nBSG?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Serwis ]Screen Junkies zamieścił wywiad z gwiazdorem serialu Battlestar Galactica, Edwardem Jamesem Olmosem (Adama). Zgodnie ze słowami Olmosa twórcy serialu planują ponowne spotkanie z komandorem Adamą.

[more]Jeśli oni tego nie zrobią, zrobię to ja,- powiedział Olmos na konferencji prasowej. - Stworzę komiks, rodzaj graficznej powieści. Mam nadzieje, że wkrótce. To zależy od ludzi zaangażowanych w projekt i ich zrozumienia dla całej sprawy. Myślę, że zrozumieją.

Olmos rozmawiał też z siecią Hispanic Heritage Month, gdzie jego film, Selena, wytwórni Warner Brothers oferuje w usłudze Movies on Demand. Rozmowa zeszła na "BSG" i Olmos zaczął mówić o planach wznowienia serii tam, gdzie została przerwana.

Myślę, że ludzie chcieliby wiedzieć, co Lee Adama robi na tej planecie, co robi Tyrol czy pułkownik i jak ta planeta nas traktuje, a jak my traktujemy ją. Jak sobie radzimy i jaki wpływ mamy na rozwój ludzkości. To istotne.

Źródło: TrekWeb[/more]

Barusz
    Participant

Totalnie bezsensu, oglądalibyśmy (no, albo czytali o tym) kolejne polowania na hipopotamy i ludowe wesela postaci. Po co?

Cross
    Keymaster

A jak myślisz?

Infango
    Participant

A przypadkiem nie krążyły wieści o produkcji serialu opartego na karierze Adamy zanim został dowódcą BSG ? Bo jakoś tego że będzie to oparte na wydarzeniach z tej planety to ... ( planeta małp w BSG ? ) No chyba że Galaktyka zawróci z kursu na gwiazdę ... Bo tak szczerze oglądanie Farmville jakoś nie będzie za ciekawie.

Cross
    Keymaster

A przypadkiem nie krążyły wieści o produkcji serialu opartego na karierze Adamy zanim został dowódcą BSG ?

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=7268

Infango
    Participant

No właśnie coś mi się zdaje że to Universum rozmieni się na drobne, bo w końcu słyszę w różnych podcastach i na stronach że w końcu jak się połowa sprawdzi to będziemy mieli z 5 nowych seriali ! Gdyby tak Treka tak ktoś chciał kręcić w tylu wersjach to by było coś pięknego 🙂

Barusz
    Participant

Chciał, tylko 10 lat temu 😉

Lo'Rel
    Participant

Jakby chcieli kręcić takiego Treka jak BSG to by było bajecznie. Dzisiaj latanie od gwiazdy do gwiazdy to już chyba trochę za mało.

Cross
    Keymaster

Profan.

Lo'Rel
    Participant

Nie profan. Taka prawda. Ale gdyby nakręcili kolejne latanie od - do, to i tak bym się cieszył. Generalnie...

Cross
    Keymaster

Ale gdyby nakręcili kolejne latanie od - do, to i tak bym się cieszył.

Ja też.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram