Forum Fandom Star Trek CCG Czemu tu pisza raptem 3 osoby?

Czemu tu pisza raptem 3 osoby?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

czyzby dyskusja zamierała?

Gosiek
    Participant

Mi wyszło trochę więcej niż trzy, przegapiłeś ostatnie zajęcia z matematyki? 😉 A na serio to raczej nic dziwnego, że liczba piszących nie jest za duża - skoro gra w ccg/kolekcjonuje karty niewiele osób to raczej trudno spodziewać się tłumów. Imo ruch jak na tak hermetyczny dział jest całkiem spory, zwłaszcza w porównaniu z listą @ccg.

Beyo
    Participant

Mi wyszło trochę więcej niż trzy, przegapiłeś ostatnie zajęcia z matematyki? 😉 A na serio to raczej nic dziwnego, że liczba piszących nie jest za duża - skoro gra w ccg/kolekcjonuje karty niewiele osób to raczej trudno spodziewać się tłumów. Imo ruch jak na tak hermetyczny dział jest całkiem spory, zwłaszcza w porównaniu z listą @ccg.

[post="27425"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No faktycznie jestnieco więcej niż 3 😛

Graczy z samego Poznania jest dużo tylko niestety nie chce sie nikomu pisać postów. Jak tak dalej pójdzie to dział się zamknie.

Przez najbliższy tydzien nie pisze żadnego posta zobaczymy jaka będzie frekwencja.

Gosiek
    Participant

Mam dziwne wrażenie, że o zamykaniu to nie ma co mówić - w końcu w dziale jest ruch, a od otwierania/likwidowania forów jest administracja - to po pierwsze. A Twoja wypowiedź jest co najmniej... dziwna. Ludzie piszą jak maja taką potrzebę - tu nie wyścig i nie chodzi o to, żeby produkować jakieś kosmiczne ilości postów tylko po to, żeby "coś się działo". A ilość wypowiedzi w tym dziale odpowiada liczbie tu piszących, więc tak naprawdę to nie bardzo rozumiem o co chodzi i po co w ogóle ten topic. Z mojej strony EOT.PS. Beyo - tnij cytaty.

Kaleh
    Participant

Ja się nie zgadzam z tymi 3 osobami. Na pewno 2 aktywne są z samej Bydgoszczy 🙂

Beyo
    Participant

Gosiek..1. nie pouczaj..cytat był ładnie obcięty akurat jak trzeba 🙂 2. Nie zrozumiałaś intencji posta ale to norma...:P do krytyki to ty zawsze pierwsza bijesz nawet Ziemka miejscami w tym względzie 😛 :devil:Moja wypowiedź nie jest dziwna..jeślil na forum się nic nie dzieje to forum zamiera zależność jest bardzo prosta i moją intencją było zwrócenie uwagi na ten fakt.Amen.

Piotr
    Keymaster

1. Cytat nie byl przyciety, byl w calosci wklejony poprzedni post.2. Twoj topic najwyrazniej nie tylko zwrocil uwage na to, ze forum zamiera, ale tez obudzil spiacych forumowiczow. Hmm, a moze oni nie spali, tylko ich nie widziales. ;> Zeby bylo ciekawiej, wczoraj zagladnela tu kolejna osoba, wiec narzekanie, ze ludzi jest malo i nie pisza, jest troche nie na miejscu.

CoBrah
    Participant

Przez najbliższy tydzien nie pisze żadnego posta zobaczymy jaka będzie frekwencja.

A co to,jakis sprawdzian? 🙂 Ze niby teraz wszyscy maja sie zmobilizowac i zaczac pisac? 🙂

A ze 3 osoby(albo troszke wiecej,jak sadze)? taka liczba osob tez moze prowadzic ciekawe dyskusje 🙂

Pozdrawiam

I. Thorne
    Participant

Jakoś nie widzę by dyskusja w tym dziale zamierała.Raczej na bitwie ostatnio tylko ja walczę, a reszta ppacyfizuje...

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram