Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Cryptic jeszcze nie zapomniał o Klingonach

Cryptic jeszcze nie zapomniał o Klingonach

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

Jakiś czas temu pisaliśmy o ponownym wcieleniu się Michaela Dorna w postać Worfa, który użyczył głosu swej postaci w epizodzie Sphere of Influence. Tak jak wtedy zapowiadano, aktor nagrał także dużo innych kwestii, które wreszcie zostały dodane do misji fabularnych Klingonów.

Z tej okazji Cryptic pokusił się o drobną promocję frakcji i zachęca graczy do stworzenia nowej postaci po stronie KDF, oferując przy tym darmowy okręt startowy - B'Rotlh Bird-of-Prey. Okręt możecie pobrać z C-Store na dowolnej postaci klingońśkiej (lub romulańskiej sprzymierzonej z KDF), na co czas macie do 23 grudnia.

Aby tego było mało, siły KDF wreszcie doczekały się nowej zabawki w postaci Mogh Battle Cruiser. Okręt wraz ze specjalną konsolą zakupić można w C-Store za 2500 Zen. Dostępny jest także odpowiednio ulepszony wariant flotowy, który wymaga wybudowanej stoczni Tier IV, 20,000 Fleet Credits oraz 4 Fleet Module (lub 1 Fleet Module jeśli zakupiliśmy okręt z C-Store). Statystyki obu wersji okrętu wraz z opisem konsoli znajdziecie tutaj.

Źródło: Dev Blog #28, #30

Diensdale
    Participant

Link do statystyk przekierowuje do tego artykułu. Nie wiem czy wiesz, ale ten błąd pojawia się za każdym razem. W każdym artykule z linkiem do statystyk okrętu otwiera mi nową zakładkę z czytanym wpisem. Okręt startowy odebrałem, bardzo fajny. Zrobiłem postać KDF konkretnie na farmienie zdjęć, ale pogram klingonami bo są bardzo przyjemna nacją 🙂

gordian76
    Participant

To w końcu pora zacząć grać Klingonem. Jakoś do tej pory nie ciągnęła mnie ta nacja.

Slawek
    Moderator

Link do statystyk przekierowuje do tego artykułu. Nie wiem czy wiesz, ale ten błąd pojawia się za każdym razem. W każdym artykule z linkiem do statystyk okrętu otwiera mi nową zakładkę z czytanym wpisem.

To raczej błąd przeglądarki, ewentualnie coś w kodzie strony. Niemniej jednak link jest poprawny - też mi przed chwilą otworzyło czytaną stronę, a po drugim kliknięciu przeniosło już poprawnie na stronę STO.

A zabawą na postaci KDF jak najbardziej warto się (wreszcie) zainteresować. 🙂

Diensdale
    Participant

Już nawet w House of Nine jestem 🙂 W niektórych kwestiach KDF jest ciekawszy niż FED.

gordian76
    Participant

Chyba w końcu trzeba 🙂 ja jakoś tak sceptycznie podchodzę do KDF, zawsze widziałem ich jako czarne charaktery, czy to w filmach czy tutaj. Wleć do Kerrat a zaraz się rzucą hieny...Jakoś ten typ charakteru mi nie leży.Ale grając Romulaninem zacząłem się do nich nieco przekonywać w trackie tej misji, po której dochodzi do wyboru strony konfliktu. Jakoś argumenty FED były takie marne i jakby byli średnio zainteresowani nowym sojusznikiem. Tymczasem Klingoni chętni ofiarowali pomoc doceniając potencjalnego sojusznika. To jakoś mnie zachęciło, a teraz jeszcze nowy statek i lepsze nagrody za misje klingońskie.Zobaczymy jak będzie. 😉

Diensdale
    Participant

Ja Romulaninem wybrałem FED jako sojuszników, ale jednocześnie przekonałem się do stworzenia postaci KDF. Gra Klingonem nie jest ani tępą nawalnką, nie jest też prymitywna. Ciekawe zwroty akcji, fajny combat pet się pojawia. Słowem jest ożywczo. Na pewno 50 lvl pyknę nim 🙂

gordian76
    Participant

Ja też dołączyłem do KDF i wprowadzenie jest zachęcające 🙂 A więc pogram i tą postacią 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram