Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Co gdyby Moby Dick dział się w świecie fantasy?

Co gdyby Moby Dick dział się w świecie fantasy?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Keymaster

Pytanie z pozoru zabawne, ale takie nie jest. Powstaje właśnie nowa adaptacja dzieła Hermana Melville'a, w której zamiast wieloryba zobaczymy... smoka. Czy Age of the Dragons będzie produkcją poważną, czy też powstanie film z gatunku lekkich, łatwych i powtarzalnych - trudno powiedzieć. Zwiastun jednak prezentuje się ciekawie.

Nieznana jest jeszcze data premiery. Wiadomo, że w rolę kapitana Ahaba wcieli się Danny Glover.

Źródło: Blastr

Infango
    Participant

No gniot będzie straszny, widać z których poprzednich filmów robią recykling modeli smoków :E Danny Glover chyba stwierdził że niema szans na następną nagą broń ( wiemy dlaczego 🙂 ) więc się zgodził, nie wiedziałem że Uwe Boll w podobny sposób zdobywał aktorów proponując im rolę za małą kasę ale w wolnym czasie gdy nic nie kręcili.

Manul
    Participant

Oczywiście niezależna laska z bronią wielką jak ona sama i niewinnie pokazująca krągłości w trailerze pojawić się musiała. Inaczej nastolatki nie wiedziałyby kim jest Glover i jaki z niego fajny aktor.A film...jakoś tak z daleka mi cuchnie niezłą... kichą.

Elvenking
    Participant

Danny Glover chyba stwierdził że niema szans na następną nagą broń ( wiemy dlaczego 🙂 )

Zabójczą, nie Nagą 😉

Poza tym też mam złe przeczucia.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram