Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Bezlitosne prawo

Bezlitosne prawo

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Keymaster

W sieci pojawił się zwiastun nowego filmu eksploatującego temat świata brutalnej przyszłości, gdzie jedyne prawo stanowią elitarni sędziowie, będący policjantami, wyrokującymi i katami zarazem.

Diabeu
    Participant

Jakiś słaby ten trailer, serio, spodziewałem się jakiejś konkretnej akcji a tu lipa trochę.

Endrius
    Participant

Jakiś słaby ten trailer, serio, spodziewałem się jakiejś konkretnej akcji a tu lipa trochę.

Ahaa, więc komentarze idą przez forum 😛 Wczoraj się zarejestrowałem i nie wiedziałem jak skomentować ^^

Trailer jest masakryczny, Dredd ani razu nie pojawił się bez tego komicznego garnka na głowie. Nawet Robocop czasem ściągał swój.

Chcą nam wmówić, że to jest Stallone? 😀

Pierwszy film zalatuje kiczem, ale ma swój urok. Dwójka chyba ma zamiar powalać tandetą na kolana. Przynajmniej piosenka w tle niezła ;P

Jamjumetley
    Participant

Też mam problem z tym zwiastunem. Na obecną chwilę bardziej podobał mi się film ze Sly'em.

I. Thorne
    Participant

Zobaczymy co zrobią. Nawet jak nie powalą filmem to i tak z powodu posuchy SF zobaczę.

Silver Phoenix
    Participant

Jakie czasy, taki Dredd, pfff...

Do pominięcia 🙂

Na obecną chwilę bardziej podobał mi się film ze Sly'em.

"I knew you'd say that..." - a co więcej, trudno się z tym nie zgodzić 😉

Lo'Rel
    Participant

Jak te wszystkie nowe filmy są nijakie. Czy za 20 lat, ktoś będzie chciał kręcić obecne filmy na nowo? To chyba świadczy jakoś o tym, które z nich są klasykami. Może to kwestia sentymentu, ale oryginały są znacznie lepsze, od tej obecnej brei.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram