Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Babylon 5 - nowy film na DVD po polsku

Babylon 5 - nowy film na DVD po polsku

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Jak już informowaliśmy wcześniej w tym temacie, z końcem lipca odbędzie się premiera nowego filmu spod znaku Babylon 5. Już wkrótce fani tego uniwersum będą mogli cieszyć się z możliwości obejrzenia filmu z polskimi napisami.

[more]24 sierpnia Babylon 5: The Lost Tales trafi do sprzedaży w Niemczech. Wydanie będzie o tyle ciekawe, że zawierać będzie także polskie napisy. Film nosić będzie tytuł Babylon 5 - Vergessene Legenden, ścieżki audio to angielska, niemiecka oraz hiszpańska. Oprócz filmu wydanie ma zawierać trzy dodatki: In Memoriam Andreas Katsulas, Richard Biggs, Straczynski Diaries oraz wywiady z Joe Straczynskim, Bruce'em Boxleitnerem, Tracy Scoggins oraz Peterem Woodward'em. Sugerowana cena na niemieckim Amazonie to 17,99 euro. Szczegóły znajdziecie na TREKNews.de[/more]

Gosiek
    Participant

To chwilowo wychodzi taniej ściągnąć ze Stanów - przedsprzedaż na amazon.com jest po 15.99 $, a do tego niemiecka filia liczy sobie za przesyłkę jak za zboże... Nie wiem kto to ma tłumaczyć, ale ja się trochę obawiam o te polskie napisy, zwłaszcza w niemieckim wydaniu. 😉

GWYNBLEIDD
    Participant

No coz ja mam wydanie pierwszych trzech pelnometrazowek Star Trek wlasnie podobnego rodzaju jak ten Babylon 5 - box z Niemiec i tam tlumaczony na polski i poziom jest naprawde dobry. Ja bym mimo wszystko nie obawial o tlumaczenia - jesli tam cos sie wydaje to juz raczej w dobrej jakosci. Gorzej jednak jesli cena faktycznie bedzie wysoka po doliczeniu kosztow ;>

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram