Forum › Fantastyka › Star Trek › Ankieta do magisterki
Jestem Studentem Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie. Przeprowadzam ankietę w celu uzyskania informacji na temat znajomości Star Trek, środowiska fanów w Polsce oraz postrzegania tego świata w dzisiejszej rzeczywistości . Proszę o udzielenie szczerych odpowiedzi. Ankieta jest anonimowa i zostanie wykorzystana w celu naukowym, jakim jest praca magisterska. Odpowiedzi proszę przesyłać na adres florian26@op.pl - z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.1. Kiedy po raz pierwszy zetknąłeś się z nazwą Sar Trek? 2. Która z serii zrobiła na Tobie największe wrażenie i dlaczego?3. Czy Star Trek wpłynął na Twoje życie prywatne lub zawodowe?TAK – W jaki sposób? ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................NIE4. Czy wartości wypływające ze ST realizowałeś również we własnym życiu?TAK – W jaki sposób? ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................NIE5. Które z postaci uważasz za wzory godne naśladowania? Jakie ich cechy za tym przemawiają?6. Czy któraś postać wywarła na Tobie szczególne wrażenie, wpłynęła na Twoje własne życie? TAK – W jaki sposób? ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................NIE7. Która rasa ze świata ST urzekła Cię najbardziej i dlaczego?8. Jak sądzisz, dlaczego ten serial zyskał tak wielu miłośników na całym świecie?9. Jak często bywasz na różnego rodzaju zjazdach, spotkaniach poświęconych tematyce Star Trek i SF? a) bardzo często, b) często, c) rzadko, d) bardzo rzadko, e) nigdy. 10. Czy prowadzisz jakieś działania w celu rozpowszechniania wiedzy na temat ST?TAK – Jakie? ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................NIE11. Czy jesteś jednym z założycieli gazety lub strony internetowej poświęconej ST lub uczestniczysz w jej prowadzeniu?TAK NIE Jeśli TAK to: Co było motywacją do podjęcia się tego typu przedsięwzięcia? .....................................................................................................Jakie były początki tej działalności? .....................................................................................................12. Jak oceniasz środowisko fanów ST w Polsce? 13. Płeć a) KOBIETAb) MĘŻCZYZNA14. Wykształcenie:a) Podstawoweb) Gimnazjiumc) Średnied) Zawodowee) Licencjatf) Magisterskie15. Wieka) poniżej 20-go roku życiab) 20 – 30 latc) 30 – 40 latd) 40 – 50 late) powyżej 50-go roku zycia
Sugestia - dobrze byłoby zrobić jakiś formularz do wypełnienia, który ułatwiłby wysyłanie Ci zgłoszeń. Są różne gotowe w internecie.
O tym samym pomyślałem. To jest dość niewygodna forma.
Serio ci to promotor puscil do magisterki? Te banaly wstyd bylo by wrzucic do licencjata 😛
Teraz wszyscy uczą się w liceach, wszyscy studiują... Są i owoce.
A ta praca to jaki ma temat w ogóle? O ile to nie jest jakaś tajemnica...
Dobra, nie oceniajmy merytoryki bo to chyba nie nasza sprawa. Ja chętnie pomogę, ale jeśli ankieta będzie internetowa. Można to zorganizować chociażby na tej stronie ---> ankietka.pl zajmuje to może z 20 minut i jest banalnie proste.
Witam ponownie!
Zgodnie z prośbą umiesciłem ankietę w formularzu,
oto link do powyższej ankiety:
http://www.ankietka.pl/ankieta/56483/star-trek-magisterka.html
A co do poniektórych malkontentów to powiem ze promotor sam zachęcił mnie do napisania o czymś co lubie - a temat pracy dotyczący filmu bądź seriali jest dość często wbierany na kulturoznawstwie i kierunkach pokrewnych więc absolutnie nie nazwałbym go płytkim czy banalnym.
A mój temat pracy: "Wpływ świata Star Trek na kulturę" ale jeszcze nie jest to ostateczna wersja tematu.
Pozdrawiam!
LIVE LONG AND PROSPER!
Czy jeżeli już wysłałem Ci na maila to wystarczy, czy wypełnić jeszcze raz w tym kwestionariuszu z linka?
Czy jeżeli już wysłałem Ci na maila to wystarczy, czy wypełnić jeszcze raz w tym kwestionariuszu z linka?
Wystarczy raz 🙂 dzieki!!
Ankietę wypełniłem. Florian - mam nadzieję, że to nie jest Twoja jedyna wizyta na naszym forum... ;>