Forum Fantastyka Gry Alternatywa dla Red Dragona

Alternatywa dla Red Dragona

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Keymaster

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do naszego małego projektu. Mianowicie jednemu z byłych graczy RD (Antyterrorystycznej zresztą 😛 ) bardzo przeszkadzało to, że na serwerze jest parę setek osób i w ogóle jest tłok... Znalazł coś co może być niezłą i nieco mniej skomplikowaną alternatywą dla tych, którym RD nie za bardzo odpowiada bądź którzy chcą spróbować czegoś nowego. System nieco się różni i co najważniejsze jest darmowy, a więc zabawa nic nie kosztuje. Ponadto skrypt umożliwia możliwości konfiguracji przydzielania nowych tur, itp.

Zapraszam do przetestowania systemu na innym serwerze:

http://www.dufronte.com/promisance

Jeżeli znajdzie się określona ilość chętnych (jeszcze parę osó:cool: to rozpoczniemy fazę testów i uruchomimy własny serwer.

Zostałem wybrany jako konsultanta projektu na TSS, więc z chęcią odpowiem na wszelkie pytania (a raczej przekażę je dalej, bo sam wiem niewiele 😉 )

Kronos
    Participant

Moje krasnale już się zagnieździły w Migotliwych Jaskiniach 😈 Ogólnie gra wygląda ciekawie, co prawda grafika strony wymaga dopracowania ale obsługa wydaje się dość przejrzysta, na tyle przynajmniej co ją na razie poznałem. Szkoda tylko że wszystko jest po angielsku włącznie z forum co mnie osobiście zdziwiło. Myślałem że przynajmniej tam po polsku piszecie.......No nic czas pokaże czy się w tym połapie, ewentualnie Fluor jakiś poradnik po polsku byłby wskazany :jezor:

Reyden
    Participant

Anterror to twoja koalka fluor ??

Coen
    Participant

Hm...grafika..jaka grafika?:)

Reyden
    Participant

fakt , grafiki to tam nie ma zadnej ; ale może dzieki temu nie bedzie chodzić tak ślamazarnie jak serwer RD.pl , zaś co do poradnika - gra jest bardzo prosta :]

btw. Flour - podaj nazwę kolaki i hasło do niej ( hasło mozesz na priva dać )

fluor
    Keymaster

Hmm... chyba nie zrozumieliście mnie do końca. Ekipa powiązana z Antyterrorystyczną planuje założyć własny samodzielny serwer, ponieważ skrypt jest bezpłatny.

Ten link to jest po prostu inny serwer tej gry, używany przez nas "gościnnie" jako testowy. Więc tam są ludzie z całego świata, także tacy, którzy posługują się dziwacznym językiem ze strony głównej 😛

Antyterror to chyba jest "nasza" koalka, chociaż to chyba za dużo powiedziane - ja widziałem tę grę, ale jeszcze nie miałem czasu na założenie guba. To są moi ziomkowie z Antyterrorsytycznej, więc jak powiecie im, że was przysyłam to powinni się ucieszyć i wam pomóc.

Manuala możnaby przetłumaczyć na polski, jak już będziemy mieli własny serwer. Pograjcie i powiedzcie czy to wam się podoba 🙂 Jak założę guba to nie omieszkam o tym was powiadomić i może w końcu ktoś dokopie gospodarzom serwa 😉

Grafiki nie ma w zasadzie, ale nie jest to chyba żadna wada ;o W RD też mozna powiedzieć, że nie jest super... bo nie o grafę tu chodzi 😛

Coen
    Participant

Hmm..ale tam narazie bardzo malo do roboty jest. Żadnych budynków specjalnych, projektów naukowych, własnych unikalnych rzeczy które mozna by robić (choc tego i RD nie miało). A szkoda, a co do grafiki to jakby troche obrazków było to by grze nie zaszkodziło

fluor
    Keymaster

Hasło już jest, organizujemy też normalne miejsce do gadania.

Chętne osoby po hasło zgłaszać się do mnie bądź Kronosa. Koalicja AnTerror.

Kronos ma też skróconą instrukcję dostępu do forum (poza grą).

..::[ dodany:::..

Jest już nasz własny serwer testowy, proszę o zapisywanie się 🙂

http://www.promisance.prv.pl/

Na razie jeszcze nie wszystko działa i czasem turki nie dochodzą kiedy trzeba, ale zapraszam do pomocy :>

Kiedy już się zarejestrujecie w grze lub chcecie wziąż (czyli do mnie) a wpiszemy was na odpowiednie subforum. Zapraszam 🙂

Reyden
    Participant

A co się stało naszymi imperiami na poprzednim servie ?? skasowało mnie tam !!:(

fluor
    Keymaster

A co się stało naszymi imperiami na poprzednim servie ??  

skasowało mnie tam !!:(

Admin zmienił kilka przepisów i jak sądzę doszło do czegoś co w RD nazywa się nową erą 🙂 Teraz mamy szansę zdominować ten serwer, załóżcie jakieś guby to zrobimy sobie klan i będziemy klepać Indonezyjczyków 😛

Reyden
    Participant

Coś nas tam tylko 2 ostatnio gra ( Ja i Fluor ) ; Kronos , Coen - czemu nie gracie ??

fluor
    Keymaster

Oto wystartował już polski serwer Promisance (czytaj: grają tam Polacy 😉 ) i jest już nawet parę osób. Wszystkich chętnych zapraszam do wypróbowania i dołączenia do zabawy.

http://promisance.prv.pl

Krusty
    Participant

A są jakieś lekcje dla początkujących w takie gry? Bo przyznaje się bez bicia że taka rozrywka jest mi całkowicie obca.

fluor
    Keymaster

Krusty, oczywiście. Generalnie zasady są dość proste, przynajmniej te podstawowe. W razie kłopotów pisz do mnie na pocztę (tu albo email, albo na Promisance...). I nie ma się co przejmować - większość graczy tam to właśnie newbies.

Reyden
    Participant

Fluor , ta gra jescze istnieje ??Bo server orginalny chyba padł ( błąd 404 jest ) a server PL ma jakies błędy w MySQL

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram