Forum Trek.pl Newsy Star Trek Ahoj, kapitanowie!

Ahoj, kapitanowie!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Keymaster

William Shatner nakręcił dokumentalny film pt "Captains". Jak sama nazwa wskazuje, produkcja będzie traktować głównie o nim samym oraz o jego następcach w kolejnych serialach i filmach Star Trek. Na jednym planie zdjęciowym spotkali się zatem William Shatner, Patrick Stewart, Kate Mulgrew, Avery Brooks, Scott Bakula i Chris Pine.

Barusz
    Participant

Jak jest Pine, to jeszcze co najmniej trzech innych powinno być 😉

Lo'Rel
    Participant

Nie chcę się czepiać biednego Billa, ale podejrzewam, że to znowu będzie kilkadziesiąt minut nadętego materiału skupionego na Shatnerze. Wszystko podlane sosem pseudodystansu jaki zazwyczaj stosuje były Kirk. Niemniej, jeśli będę miał okazję, to obejrzę to to.

Eviva
    Participant

Lo! Nie obrażać mi tu mojego kapitana. Będziesz mógł to zrobić, jak już obejrzysz 🙂

r_ADM
    Participant

Jak sama nazwa wskazuje, produkcja będzie traktować głównie o nim samym

To ci niespodzianka 😀

Diabeu
    Participant

Shatner będzie nadęty do granic możliwości, ale na szczęście będą także inni kapitanowie.Obejrzę z miłą chęcią 🙂

Lo'Rel
    Participant

Lo! Nie obrażać mi tu mojego kapitana

Gdzież bym śmiał, za nic nie chciał bym podpaść jego wiernej pierwszej oficerce 🙂

Zaraz, ale za prawdę się nie obrażamy, nie? :>

Cross
    Keymaster

Film byłby lepszy gdyby obrazu tak często nie przysłaniał egocentryzm Shatnera. Widać jak postarzeli się bohaterowie wszystkich seriali (jednocześnie paru bez problemu mogłoby startować do kolejnego, szkoda że nikt nie wykorzystuje ich potencjału). Avery Brooks sympatycznie odjechany typ 🙂

Eviva
    Participant

Film byłby lepszy gdyby obrazu tak często nie przysłaniał egocentryzm Shatnera. Widać jak postarzeli się bohaterowie wszystkich seriali (jednocześnie paru bez problemu mogłoby startować do kolejnego, szkoda że nikt nie wykorzystuje ich potencjału). Avery Brooks sympatycznie odjechany typ 🙂

Ba, nawet bardzo odjechany. Ostatnio aresztowano go za jazdę po pijanemu - Shatnerowi jakoś się to nie prztrafiło.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram