Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Założenia kolejnych bitew Re: Założenia kolejnych bitew

Seldon
Participant

Witajcie, jestem, jestem. Ciągle czuwam. :PWiem, że nie dawałem przez dłuższy czas znaku życia, ale pracuję. Dziś i jutro piszę wywód na 20 stron maszynopisu w oparciu o ponad 1500 stron literatury, więc trochę wyrozumiałości, ale w środę Kronos powinien mieć w skrzynce początek fabuły już godny opublikowania, jeżeli będziecie chcieli, to można zrobić jakiegoś trailera albo wywiad ze scenarzystą. Tak więc, jak powiedział Kronos, dostępne są okręty Federacji, Imperium Klingońskiego i Imperium Romulańskiego. Miejscem akcji są szeroko pojęte okolice Strefu Neutralnej i granicy klingońsko-romulańskiej, zaś fabuła dla każdej ze stron rozpoczyna się: Dla Federacji: na Ziemi w San Francisco oraz przy Strefie Neutralnej Dla Klingonów: gdzieś w przestrzeni Imperium Dla Romulan: na Romulusie, w siedzibie ministerstwa obrony i w Tal'ShiarWypadałoby powiedzieć, czy ktoś nie ma jakiś ciemnych związków z Tal'Shiar (do Romulan) i z Sekcją 31 (do Krusty'ego). Pozatym, chciałbym mieć listę grających jeszcze przed rozpoczęciem bitwy, żeby dostosować początkowe opisy i rozpoczęcie bitwy - szczególnie osoba Krusty'ego i romulańskich spiskowców jest kluczowa, ale oni jakoś nie kwapią się do ujawniania się, więc wystarczy napisać PM. Wstępny rys fabularny, po odpowiednim podszlifowaniu, możesz Kronosie zacny opublikować, ale właśnie nie na surowo, bo to było pisane w pośpiechu, więc jest "troszeczkę" chaotyczne - ale nie ujawniaj całej prawdy. :PTak więc, jeżeli bitwa rozpocząć się ma 18.10, to będę gotowy i Kronos wcześniej dostanie już odpowiednie opisy. I przepraszam za udawanie umarłego, jak to niektórym mogło się wydawać.

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram