Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Walka z Borg Re: Walka z Borg

Kronos
Participant

- Wszystkie myśliwce wylądowały, w ciągu 10 minut będą gotowe do startu - zameldował Klog- Dobrze, Mazdek ustaw nas obok USS James T. Kirk - polecił D`meg- Kapitanie przekaz z USS James T. Kirk - zameldowała Duy`e- Na ekran..............."USS James T. Kirk do IKC Vornak. Kapitanie, widać, że współpraca przynosi efekty. Teraz wypadałoby się zastanowić, jaki będzie następny cel naszej destrukcyjnej działalności. Sugerowałbym, żeby raczej unikać sześcianu taktycznego. Ale jakby odciągnąć w jakiś sposób Sferę od Sześcianu, to stałaby się dla floty łatwym łupem. Tylko pozostaje kwestia sposobu, można by było wykorzystać zmodyfikowane sondy imitujące sygnaturę warp. I jeszcze jedno: trzeba jakoś wyciągnąć stamtąd admirała RemiQ'a. Ma pan jakieś sugestie, komandorze? Seldon wyłącza się." - Duy`e otwórz kanał wywoławczy do USS James T. Kirk- Otwarty - poinformowała klingonkaIKC Vornak do USS James T. Kirk. Kapitanie Seldon, do dalszej walki potrzebujemy pełnej współpracy całej floty inaczej po jednym ataku nie będzie co po nas zbierać. Głównym celem powinno być dla nas teraz zniszczenie Sześcianu, Sfera nie stanowi takiego zagrożenia. Może jeżeli zaciągniemy Sześcian w pole asteroidów łatwiej uda się nam go zniszczyć, co pan na to kapitanie ? Co do ratowania admirała RemiQ to na razie nie mogę panu pomóc. Wszystkich moich komandosów przesłałem na USS Corsair i jak na razie nic o ich losie nie wiem. Może po powrocie komandora Wolfa coś się wyjaśni. Obawiam się kapitanie, że następny krok należy niestety do kolektywu. D`meg out.....................- Wiadomość wysłana- Kapitanie w pobliży Sześcianu rejestruję wymianę ognia ! - zameldował Klog- Co na ekran - rozkazał D`megNa monitorze pojawił się wielki Sześcian ostrzeliwany przez malutkie promy latające dookoła Sześcianu jak ruj os......................................

searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram