Forum Fandom Star Trek CCG Zasady CCG PL

Zasady CCG PL

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Witam !!!Czy ktos moze kiedys slyszal o spolszczonych zasadach gry w ccg st.Jak tak to moze wie gdzie leza ?P.S. Oczywiscie chodzi mi o zasady do 1 edycji :))Pozdrawiam el'Kogut

Gosiek
    Participant

Odrobina poszukiwań na forum podobno jeszcze nikomu nie zaszkodziła. ;>

W tym temacie masz podany link do polskiej strony o ST CCG, znajdziesz na niej również spolszczone zasady gry.

Beyo
    Participant

Daj mu spokoj jak nie umie niech nie szuka :> po to jest forum by sie pytać 🙂

MCPSI
    Participant

Witam !!!Zapomnialem ze tu sami starzy wyjadacze :uk: Moglen napisac ze nie chodzi mi o zasady tlumaczone przez Bookata bo te dostalem juz dawno temu :sleep: Mialem nadzieje ze moze ktos ma cos bardziej aktualnego, ale sie przeliczylem 🙁 Pozdrawiam

Oreł
    Participant

Wiesz, problem w tym, że tych zasad jest dużo. I ciągle się zmieniają. Nikomu nie chce się robić kompletnego tłumaczenia, a jako podręcznik dla początkujących wystarcza wersja Bookata.

Beyo
    Participant

Wiesz, problem w tym, że tych zasad jest dużo. I ciągle się zmieniają. Nikomu nie chce się robić kompletnego tłumaczenia, a jako podręcznik dla początkujących wystarcza wersja Bookata.

[post="32822"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

A poza tym jest to dobra okazja by się uczyć angielskiego 😛

ashka
    Participant

I ciągle się zmieniają.

Faktycznie zasad jest dużo, ale z tymi ciągłymi zmianami to przegiąłeś ^_^

Oreł
    Participant

Nie, nie przegiąłem. Gramy sobie na Polconie turniej, a Quintus opowiada o wprowadzonym trzy dni wcześniej formacie. Trudno nie odnieść wrażenia zmienności zasad 😛

Beyo
    Participant

. Trudno nie odnieść wrażenia zmienności zasad 😛

[post="33071"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Dobrze ze nie ma co chwile publlikowania revision text na kartach ale jak tak patrze na 2 edycje to cos mi swita ze tam sie zasady beda jeszcze szybciej zmieniac..Decipher chyba nie ma pomyslu na te gre i pozwalnial wuchte osob ktore sie nią zajmowały zwlaszcza Kathy MacCracken jedna z glownych designerek przeciez.

AFI
    Participant

cześć, czy ktoś byłby tak miły i wysłał mi jakiekolwiek polskie tłumaczenie do 2 edycji ? czytałem coś o tłumaczeniu niejakiego Bookata. bardzo bym prosił o pomoc.podaje mejla: amrass@interia.pl

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram