Forum Fandom Opowiadania Cykle opowiadań Zaproszenie

Zaproszenie

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author
    Participant

Hmmm odnoszę wrażenie ,że jeśli już mówimy o książkach to powinno się jeszcze wspomnieć Wojaka Szwejka, który też jest w tym stylu pisany.

Eviva
    Participant

"Wojak Szwejk" to wogóle moja ulubiona książka - no, jest w pierwszej dziesiątce. Świetna książka.

J.L.Picard
    Participant

Jak jeszcze powiesz ,że czytałaś sagę "Nocnego patrolu" Siergieja Łukjanienki, a film "Kroniki Riddicka" uważasz za co najmniej niezły to zgłoszę twoją kandydaturę na administratora tego forum.

Eviva
    Participant

Jak jeszcze powiesz ,że czytałaś sagę "Nocnego patrolu" Siergieja Łukjanienki, a film "Kroniki Riddicka" uważasz za co najmniej niezły to zgłoszę twoją kandydaturę na administratora tego forum.

O nie daj Trekowy Boże! Czy Ty masz pojęcie, jaki bajzel byłby na administrowanym przeze mnie forum? Z poszanowania dla wolności wypowiedzi zrobiłabym z szanowanego miejsca bazar na Pradze Północ.

Miło mi jednak, że ktoś mnie uważa za godną takiego zaszczytu.

Anonymous
    Guest

Te Twój blog jest całkiem fajny, tylko bym dalej pociągnął a może dasz postać która by Spocka usidliła? Na przykład siebie? Z drugiej strony ciekawe co się stanie z bohaterem, uda mu się czy nie uda dostać do Akademii. Masz pole do popisu dla wyobraźni. 😉

cinus
    Participant

No ja na ten przykład teraz się pogubiłem 😀 ile tam czasu minęło? Przydało by się coś w stylu daty gwiezdnej czy cuś :>

Eviva
    Participant

Spokojnie! To jeszcze się powlecze. Jeszcze nasz Andy musi się pomęczyć ze Spockiem, a raczej Spock z nim. Będą mieli mnóstwo przygód.Nowy blog, który juz powstał i , ze się tak wyrażę, oczekuje na emisję, to juz zupełnie inna historia. Ten rozgrywa się w czasach TOS, a nowa produkcja w czasach późnego TNG. Ze wszystkich bohaterskich bohaterów jedynie Spock znajduje się jeszcze w stanie żywym, choć mocno szarpniętym tak zwanym zębem czasu. Budowa bloga też jest zupełnie inna, głównie dlatego, że pisałam go wspólnie z Madame Picard, Kanną i przy współudziale innych kolegów ze startrek.pl Czemu? Wyjaśni sie w praniu, moi drodzy. Jednak jeszcze na to czas.

cinus
    Participant

to jakbyś coś podobnego planowała w przyszłości i szukała pomocników to daj znać 🙂

Eviva
    Participant

to jakbyś coś podobnego planowała w przyszłości i szukała pomocników to daj znać 🙂

Alez naturalnie.

Mar
    Participant

Wczoraj spędziłam przed komputerem pół wieczoru i dzisiaj robię to samo. A wszystko przez Andy'ego 🙂 Na zmianę kwiczę ze śmiechu, albo warczę. Uwielbiam myśli sierżanta dotyczące Spocka, jego dosadne powiedzonka i barwne metafory. Dzięki, Eviva za dostarczenie mi tylu różnorodnych emocji, a jeszcze wiele przede mną, jak mniemam 🙂

Eviva
    Participant

Ciesze się, że Ci się spodobało! Tak, jeszcze trochę tego jest. Pisałam ten fanfik w okresie mego pierwszego i najsłodszego zauroczenia TOSem i sprawia mi wielką przyjemność, gdy komuś przypadnie do gustu 🙂

Eviva
    Participant

Doszło zatem i do tego... Powstaje druga część mego pierwszego i najukochańszego fanfika. Kto ciekawy, tego zapraszam

http://starfleet-pl.blog.onet.pl/

Q__
    Participant

Chciałabym przeczytać książkę, ale jakoś jej nie tłumaczą.

Życzenia czasem się spełniają 😉 . Książka "M*A*S*H" Richarda Hookera (a właściwie Hiestera Richarda Hornbergera juniora) ukazała się (w lipcu) po polsku. A oto jej recenzja:
    https://esensja.pl/ksiazka/recenzje/tekst.html?id=32808

Q__
    Participant
Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram