Jak dotąd widziałam tylko pierwszy odcinek, pierwszego sezonu, ale całą sagę przeczytałam. Ten pierwszy odcinek jakoś mnie nie zachęcił wybitnie. Dalej jest lepiej?
ehhhh tyle już przeczytałam i napisałam na temat "Gry o Tron", streszczenia, opisy, encyklopedię, historię,Rody itd O serialu napisałam w swoim czasie dużo ale ciągle są ludzie, którzy mnie zadziwiają. Podejściem, spojrzeniem, zaskakują tokiem myślenia.
Nie wiem właściwie co Ci odpisać bo z tego co mi wyszło w drodze setek godzin spędzonych na rozmowach o GoT to jest to serial, który się polubi lub nie. I nie ma znaczenia czy jesteś fanem Martina, czy nawet o nim wcześniej nie słyszałeś.
Dziwny to serial, jedno co mogę powiedzieć. Potężnym błędem jest brak Prologu, i jakiś 12 odcinków dodatkowo. Konstrukcja serialu jest o tyle genialna, że to nie jest serial przy, którym wyjdziesz na siusiu a kiedy wrócisz to nic się istotnego nie stało w tym czasie.
To serial, który trzeba baaardzo uważnie oglądać bo każda, podkreślam każda scena ma tam znaczenie.
No więc mogę napisać, że mnie się on ogromnie podoba, i jak pisałam szkoda, że nie ma 22 odcinków w części.