Forum › Fantastyka › Komiksowe światy i ich ekranizacje › X-Men II
No widzisz a u mnie jest tak ze w domu mam tylko stereo a w kinie mam dolby 🙂
http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?id=52263
Jeszcze jakieś wątpliwości? 🙂 Ja tam idę, nie ma to tamto 😀
Widziałem X-Men, Spidermena i Daredevila i wiecie co wam powiem one poprostu wymiekają przy X2. Nie dość że film ma świetne efekty to i niegłupią fabułe no i oczywiście reżyser uszanował komiksowy rodowód co nie jest takie powszechne. Cóż moge powiedzieć... tylko tyle że Sekcja 31 poleca ten film... a kto na niego nie pójdzie ten wiele straci... a Sekcja się zajmie nim osobiście 😉 .
Krusty nie pozostawiasz wyboru, jasna sytuacja film lub Sekcja 31 ... chyba nikt nie bedzie na tyle nierozwazny zeby z sekcja w konflikt sie pakowac 🙂 wiec pozostaje wybrac sie na filmik 😀
No ja radze się do tego zastosować bo jak nie to... czarno widze wasz los 😉 .
No ja radze się do tego zastosować bo jak nie to... czarno widze wasz los 😉 .
Nie martw się Krusty, Ja napewno na X MEN'a 2 pójdę, chociaż fanem filmów opartych na komiksach nie jestem :P, ale jednak obejrzenia mojego ulubionego aktora (Patricka Stewarta) sobie napewno nie odmówie, ulubiona aktorka to już inna sprawa 😉
Ps:Reklamówki i trailery wypadają bardzo fajnie
Bylem obejrzalem i wrocilem...
W swietnym humorze!
No Patrick pasowal do swojej roli jak ulal i tak jak w All The Good Things O maly wlos w trosce o przyszlosc ludzka sam jej nie unicestwil 😀
Tak jak w Nemesis zginal jeden z glownych boheterow chociaz do konca nic nie wiadomo...
itd itp.
milosc, polaczene sil z wrogiem w celu eliminacji innego (Jak Romulanie z Picardem)
Ale filmik klasa!!!
Polecam, lepszy od reszty tych z typu komixow i od jedynki tez.
Tyle ze wprowadzenie tylu postaci do jednego filmu moze byc błedem bo takto to wiekoszsc bedzie pewnie tylko epizodycznie.
T'Reker- to wypożycz X-Men z wypożyczalni obejrzyj i idz na X2 do kina:)
Albo na kanale Foxkids ( jest w UPC i Cyfrze + )
X-men leca tam w wersji rysunkowej
Widziałem X-Men, Spidermena i Daredevila i wiecie co wam powiem one poprostu wymiekają przy X2. Nie dość że film ma świetne efekty to i nie głupią fabułe no i oczywiście reżyser uszanował komiksowy rodowód co nie jest takie powszechne. Cóż moge powiedzieć... tylko tyle że Sekcja 31 poleca ten film... a kto na niego nie pójdzie ten wiele straci... a Sekcja się zajmie nim osobiście 😉 .
Oj Krusty Krusty
Ty znowu Sekcją straszysz 🙂
Tak ją rozdmuchałeś, że jest tak tajna jak płatki kukurydziane na śniadanie: nie każdy je ale każdy wie jak wyglądają i gdzie szukać 😀
Sekcja przezroczysta jest jak ser szwajcarski.
Do wszystkich którzy są byli lub będą w zatargach z Sekcją 31 nie martwcie się wstąpcie do Floty ( Oczywiście jeśli nie weszliście w jakikolwiek konflikt z federacją - liczą się osobiste zatargi z Sekcją )
Pamiętajcie Sekcja 31 jest tylko Sekcją ogromnej machiny jaką jest Flota Federacji i mimo, że niegdyś tajna 😛 i niezależna to jednak nadal znajduje się pod kontrolą najwyższej Admiralicji
Schronienia i pomocy można, także szukać u moich dobrych znajomych z KSO, o ile nie odmówią a tam już Sekcja wrzucając swoje 3 grosz dużo ryzykuje 8)
A wracając do tematu
na X-M 1 troszkę się zawiodłem ale na II też pójdę
Najbardziej z tych komiksowych na razie to mi się spajdi najmniej podobał. A wam ? Ciekawe kiedy HULK będzie ❓
Been there, seen that...Film świetny, doskonała gra aktorska, perfekcyjna muza...Logan - nareszcie taki, jaki powinien być. Dali mu zaszaleć. Storm - no po prostu prawdziwa bogini pogody. Reszta - może być. Historia logicznie skonstruowana, większych buraków brak...Wszystko świetnie, ale w komiksie to trochę (ba, dużo) inaczej wyglądało. Co prawda druga część jest logiczną kontynuacją części pierwszej, nie ma przekłamań...Ale ja się X-Men "zajmuję" od 1994 i mi wiele rzeczy nie pasuje! Ci, którzy czytali komiks i ogladali część I, wiedzą o czym mówię. Nie zmienia to jednak faktu, że film warto obejrzeć. Nie należy się tylko sugerować komiksem, bo wtedy połowa przyjemności odpada. Polecam. Widziałem już "X-Men", "Spidermana" i "Daredevila"..."X2 " jest najlepszy. "X-Men" zaraz za nim, a reszta...W dalekim tyle.A teraz idę szukać soundtracka 🙂
Tazman ty lepiej bardziej poważaj Sekcje i jej możliwości... po za tym jak Sekcja mówi że film dobry to się napewno nie myli. Co do zaś Hulka mości panowie to lipiec jest miesiącem promieniowania Gamma.
Tazman ty lepiej bardziej poważaj Sekcje i jej możliwości... po za tym jak Sekcja mówi że film dobry to się napewno nie myli. Co do zaś Hulka mości panowie to lipiec jest miesiącem promieniowania Gamma.
Krusty ty jej lepiej znowu nie przeceniaj
Ale słuchaj, o co nam w końcu dokładnie poszło ❓
Ja tam tylko pamiętam, że było to jeszcze na starym forum i związane z pewną malutką aferką 😉
może byśmy tak wypili po kufelku Romulańskiego i podali sobie dłonie po wrogów mamy już pełno ( Dominium przy DS9 i BORG )
To jak ❓
A co do X-Mena II to nie wątpie ( poszedłbym zapewne, także gdybym usłyszał, że to Szmira ).Miesiąc promieniowania-Lipiec ? troche późno, dzięki.
Wiesz co Taz z tą sekcją to się nie martw, bo tak naprawde ja sobie tylko jaja robie z tymi groźbami do ciebe w twojej obronie.
Wiesz co Taz z tą sekcją to się nie martw, bo tak na naprawde ja sobie tylko jaja robie z tymi grożbami do ciebie... czekaj czekaj o ile pamiętam to zainwestowałem z fluorem kupe kasy w pewien "towarzyski" mecz z panią kapitan i jej gwardią przeciwko tobie... a ty nie dopełniłeś zobowiązan.... a tak na serio jakbyś jescze tego nie zauważył... to są niegrożne żarty... pamiętaj też kto wtedy stanał w twojej obronie.
No co ty gdybym to na poważnie brał to by dopiero było 🙄
I pamiętam kto się wstawił
A co do kasy: Tak to już jest jak się w niejasne inwestycje pakuje 😀
O to dlatego też fluor mnie razem z tobą ścigał dobrze wiedzieć 😉