Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Wyprzedaż w Lobi Crystal Consorcium

Wyprzedaż w Lobi Crystal Consorcium

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Cryptic ogłosił dziś 20% obniżkę cen na okręty i ekwipunek naziemny dostępny w Lobi Store. Promocja obowiązywać będzie do godziny 1900 w poniedziałek 15 września.

bdzigost
    Participant

Wczoraj widziałem niższe ceny w lobi i już miałem nadzieję, że to obniżka na stałe 🙂

Slawek
    Moderator

Z Tribbla:

Lobi Store:

All Lobi Store Ground Equipment has been updated to be more uniform in design:

None can be sold to vendors.

None have an EC value.

None are Unique but players may purchase additional weapons for Bridge Crew.

All are now Purple quality.

Weapons may have gained one or two additional [Dmg], [CrtH] or [CrtD] mods in order to bring them up to Purple quality levels.

Some weapons have benefited from this conversion more than others.

All leveless Lobi Store Ground and Space Equipment will now stop scaling once the player reaches level 50.

More information will be available soon explaining how these items can still be viable for level 51 – 60 content.

bdzigost
    Participant

Czyli wszystkie przedmioty, które do tej pory nie miały poziomu, zostaną zamienione na mk xi/xii z możliwością podniesienia poziomu przez crafting... A słyszałem, jak ktoś mówił na forum, że olewa crafting, ponieważ nie jest mu do niczego potrzebny 😉

I. Thorne
    Participant

Ekhem...

I to jest dobry powod by zajac sie craftingiem, bo jak pamietam nie da sie przedmiotow z lobi store przekazac komus innemu (nie licze pudelek).

Dobrze, ze laduje darmowe rozwijanie craftu. Moze za rok podniose swoj zestaw Silent Enemy, ale podniose 😛

bdzigost
    Participant

Drugi powód do bawienia się crafting, to będzie możliwość podniesienia jakości przedmiotów. Wreszcie będę mnie stać na dobre phaser beam banks 🙂 Ceny na giełdzie są absurdalne.

Właśnie pojawił się news na temat upgrade'u sprzętu:

http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/7005783-gear-upgrade-system

Nie dość, że będzie można podnieść sprzęt do mk xiv, to na dodatek będzie można go podnieść do jakości "EPIC" (każdy przedmiot, do tej pory było tylko kilka takich przedmiotów). To daje aż 6 stopni jakości: common, uncommon, rare, very rare, ultra rare, epic. Nawet nie chcę sobie wyobrażać ceny za epic phaser omni-beam mk xiv z ciekawymi proc. Pewnie za coś takiego będzie można kupić kilka robali 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram