Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Wymiana - filmy, gry, książki...
Tagged: empire, galactic empire, hełm stormtrooper, imperial stormtrooper, imperial stormtrooper helmet, stormtrooper, stormtrooper helmet, szturmowcy, szturmowcy imperium, szturmowiec imperium
Mam książkę Star Trek 9 - przygody Kirka i jego ekipy - w całości po angielsku. Oddam za symboliczne 5zł, żeby pokryć koszt wysyłki. Książka w najlepszym stanie nie jest, ale nie rozlatuje się. Jakby ktoś chciał wiedzieć więcej, to pisać na priv.
Potrzebuje jakichś ksiązek Star Trek, ale takich w kórych jest ukazana scena batalistyczna, z dokładnym jej przebiegiem, ale nie kilka zdań tylko tak przynajmniej kilka stron (namyśl narzuca mi sie federacja i klingoni). najlepiej w jezykach polskim lub angielskim. prosiłbym o pisanie na pw.
z góry dziękuje. 🙂
pozdrawiam.
- nieaktualne
WITAM
MAM DO SPRZEDANIA ŚWIECĄCĄ KOSZULKĘ Z NOWEGO FILMU "STAR TREK"
OTO LINK:
http://www.allegro.pl/item640530518_swiecaca_koszu lka_star_trek_nowa_roz_l.html
ZAPRASZAM
POZDRAWIAM
dec3mber
Witam!
Mam do sprzedania trzy książki Trekowe:
ST: TNG - Crossover (ale w rolach głównych oprócz bohaterów TNG takze McCoy, Spock i Scotty)
ST: DS9 - Emissary (nowelizacja pilota)
ST: Voyager - Caretaker (nowelizacja pilota)
Książki wystawiam jako zestaw:
Wszystkie są używane, w stanie db/dst+. Takiego zestawu za niewielkie pieniądze raczej nie znajdziecie. A lektura jest naprawdę przednia (szczególnie "Crossover")
Na innej aukcji oferuję także zbiorcze wydanie trzech powieści Alana Deana Fostera - STAR TREK Log One/Log Two/Log Three
Stan książki... wystarczający do tego, żeby przeczytać;) Za to cena bardzo przystępna!
Zapraszam!
Logi już poszły. Zestaw/3pak: TNG: Crossover, DS9: Emissary, V: Caretaker jest wciąż do wzięcia
Przepraszam za pisanie posta pod postem, ale sens wypowiedzi jest ciut inny.
W związku z tym, że 3pak nie poszedł wystawiam go ponownie "trochę" taniej.
Do zgarnięcia jest wiec zestaw 3 książek:
ST: TNG - Crossover (ale w rolach głównych oprócz bohaterów TNG takze McCoy, Spock i Scotty)
ST: DS9 - Emissary (nowelizacja pilota)
ST: Voyager - Caretaker (nowelizacja pilota + wkładka ze zdjęciami)
Wszystko do kupienia TUTAJ:
Zapraszam!
W razie pytań piszcie na rybieudka@gmail.com
Mam na sprzedaż parę konsolowych gier Star Trek:
Star Trek: Invasion (PSX) - stan dobry, pęknięcie na przodzie pudełka (płyta bdb) - 14zł
Star Trek Voyager: Elite Force (PS2) - stan bdb - 24zł
Star Trek: Encounters (PS2) - stan idealny - 20zł
Star Trek: Shattered Universe (PS2) - stan bdb - 24zł
Star Trek: Tactical Assault (PSP) - stan dobry plus (wyłamany jeden zatrzask trzymający płytę w pudełku) - 30zł
Więcej info tutaj. Zainteresowanych proszę o kontakt przez PM.
Poszukuje płyt dodatkowych do gier Icewind Dale II i Fallout Tactics.To wcale nie musi byc sprzedaż tylko wypożyczenie w celu przegrania bonusów na kompa.
Bry.
Dzisiaj dopadłem na lokalnej giełdzie ciekawe puzzle 3D Star Wars - popiersie Vadera.
Coś takiego mniej więcej (na fotce wersja hamerykańska, moja jest UK):
http://www.amazon.com/Star-Wars-Darth-Scul...e/dp/B000PG2DFO
Układanka wygląda na kompletną, z wyjątkiem podstawki.
Jako, że nie jestem wielkim fanem SW, oddam w dobre ręce.
Koszt to 8 PLN + koszty wysyłki.
Zainteresowanych proszę o PM - kto pierwszy ten lepszy.
Lord Vader trafił już w odpowiednie ręce - moje 😉
Czy ktoś kupił może wczorajszą i dzisiejszą Rzeczpospolitą (z kursem fotografii i fotoszopka)? Ja niestety nie zdążyłam. 🙁
Mam sporą kolekcję książek ST, wydanych przez Pocket Books, głównie są to numerowane opowieści z czasów TOS i TNG. Teraz dopiero biorę się za ich czytanie.Po ich skończeniu z chęcia odsprzedam zainteresowanym. Cena nie będzie wygórowana, bo i część książek ma daleko do stanu MINT.Ktos ewentualnie byłby zainteresowany? Przypominam, że sa po angielsku, a jakośc opowiadań też ma duży rozrzut...