Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Wymiana - filmy, gry, książki...

Wymiana - filmy, gry, książki...

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • Author
    Participant

W takim razie DW mnie interesuje 🙂 Wersja pudełkowa to teraz rzadkość :]BTW Fajny futrzak 😉

Toreth
    Participant

No to wystawiam :)Gra jest na allegro, jakby ktoś się jeszcze chciał bić 😉 Mój nick to Rejal, linka nie wrzucam, bo nie wiem, czy wolno tu robić takie bezeceństwa 😉

janetta
    Participant

Witam.Poszukuje seriali przede wszystkim S-F , ale innych tez... Sama posiadam pare serii - ale zakup również wchodzi w rachubę ;-)) Kontakt mailowy - jenifer71@interia.plPozdrawiam wszystkich i zycze Wesołych świat i smacznego jajka :-)))))

Toreth
    Participant

Witam ponownie 🙂

Uno:

W związku z gigantyczną przeprowadzką oddam w dobre ręce moją kolekcję Star Trekowych filmów. Jest to 6 cake'ów, każdy po +/- 25 CD, w większości wypalone po dwa odcinki na każdej z płyt. Odcinki bardzo różnej jakości - od bardzo słabej do dobrej. Większość filmów nie zawiera napisów po polsku.

Zainteresowanych lub z pytaniami proszę o PM.

Due:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=248316795

Toreth
    Participant

Skoro nikt nie chce kilkuset odcinków ST za darmochę, to wywalam do śmieci. Powyższa oferta nieaktualna.

DarkLady
    Participant

Może ktoś byłby zainteresowany książkami: Homecoming (book 1) i Mirror Universe (book 2) - po angielsku, w bardzo dobrym stanie.

Palladyn
    Participant

Proszę o pomoc fanów Star Treka poszukuję odcinków Star Trek The Orginal Series które zostały nadane przezPULS TV 2 lutego, sobota16:00 Star Trek: Mózg Spocka - serial SF odc. 56 17:00 Star Trek: Złodzieje - serial SF odc. 57Są to odcinki 3x01 i 3x02 według poprawnej numeracji.Uprasza się wszystkich fanów Star Treka o pomoc może ktoś nagrywał i jest wstanie udostępnić w dowolny sposób zgrany materał.Posiadam nagrany cały 1 i 2 sezon, dlatego też aż przykry jest brak wyżej wymienionych odcinków sezonu 3 😥 PROSZĘ O POMOC P.S. Odwdzięczę się w każdy dostępny dla mnie sposób.

lszekg
    Participant

Mam do sprzedania grę GTA 2. Wiecie ta o gangsterach ;>. Ktoś chciałby nabyć? Jeśli tak to zapraszam na allegro

http://www.allegro.pl/item336369264_grand_theft_auto_2.html

Pytania kierować na e-maila lub PW

Liranna
    Participant
    Anonymous
    Guest

Czy ma ktoś soundtracki ze Star Treka z różnych filmów i seriali? Mogą być kopie w dobrym stanie. Kiedyś Liranna zdaje się pisałaś recenzje z płyt do Pathfindera, więc chyba masz? Może mi podeślesz? Zapłacę, bo lubię słuchać tego w czasie jazdy samochodem. Może być na CD a może być na kasetach.

Liranna
    Participant
    Slawek
    Moderator

Witam. Na sprzedaż posiadam kilka pozycji książkowych związane ze Star Trekiem.

1. The Making of Star Trek Deep Space Nine

The Making of Star Trek: Deep Space Nine® is an exclusive look at the incredible adventure that began long before the first scene was shot. Filled with anecdotes and insights covering all aspects of what television viewers see each week, as well as little-known stories of "Borg Tribbles," "Cardassian Bowling Alleys," and the "Funniest Joke in the Universe," this unprecedented behind-the-scenes chronicle is based on a year of research and exclusive observation of every stage of Star Trek: Deep Space Nine.

From the earliest concepts for the show to the rigors of full-scale production, The Making of Star Trek: Deep Space Nine examines the other side of the camera, and provides a detailed look at every stage of television production -- from story breaking, to writing, casting, production design, to the show's magnificent model work and state-of-the-art computerized special effects, and final editing.

Ze względu na datę wydania (1994) obejmuje tylko dwa pierwsze sezony, nie całość serii. Format zbliżony do A4 (~21,5cm x 28cm). 319 stron. Miękka okładka. Stan oceniam na bardzo dobry. Ani strony ani okładka nie posiadają żadnych widocznych uszczerbków.

Zdjęcia:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

2. Star Trek Encyclopedia: A Reference Guide to the Future

Blahblahblah Star Trek blahblah Encyklopedia blahblahblah czarno-biała z obrazkami blahblah hasła z TOS, TNG i początków DS9.

Wydanie z 1994 roku. Format taki sam jak poprzednia pozycja. 400 stron. Miękka okładka. Stan bardzo dobry - żadnych uszczerbków.

Zdjęcia:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

3. Star Trek Rebelia

Książkowa adaptacja dziewiątego filmu pełnometrażowego Star Trek. Język polski, twarda okładka. Stan bardzo dobry z małym minusem - pod światło widać lekkie ślady na okładce. Cała reszta perfekt.

Dołączona grafikaDołączona grafika

4. Cztery książki Star Trek TOS

Bloodthirst, Ghost-Walker, The Great Starship Race oraz Firestorm. Stan dobry, ze względu na okładki. Wszystko widać na zdjęciach.

Dołączona grafikaDołączona grafika

Cen nie podaję gdyż prawdę mówiąc nie wiem ile może to być dzisiaj warte. Czekam na propozycje tym samym.

EDIT:

Powoli robię porządki w szafkach wyciągając przy tym tony starych czasopism, które zajmują mi chyba większość posiadanego miejsca. Wyrzucać szkoda a może ktoś to przygarnie (za pewną opłatą oczywiście ;>).

W nawiasach podaję numer czasopisma ogólnie, od momentu wydania. Wcześniej podaję numery z danego roku. Czasami zdarza się, że trafia się numer podwójny, co liczę jako jedną sztukę. Sumę egzemplarzy podaję na końcu. W przypadku wątpliwości - pytać.

1. Bajtek

Numery:

1988 - 1,3-6 (25, 27-30)

1989 - 4 (40)

1990 - 2,3 (53/54, 55/56)

1991 - 1,2,5-8,10,11 (59, 60, 63-66, 68, 69)

1992 - 2,8,9 (78, 84, 85)

1993 - 1,2,6,8/9,10-12 (89, 90, 94, 96/97, 98-100)

1994 - 1-12 (101-112)

1995 - 1-12 (113-124)

1996 - 1-9/10 (125-134)

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

W sumie 59 numerów. Lata do 1994 są losowe, potem kompletne wszystko. Stan ogółu oceniam na dobry. Wiadomo, lata to swoje ma, przez co obecne są różne zagięcia, drobne uszczerbki itp. Niemniej jednak nie zauważyłem aby jakikolwiek egzemplarz miał urwaną okładkę czy coś w tym stylu.

2. Top Secret

Numery:

1990 - Grudzień (2)

1991 - Luty-Wrzesień (3-6)

1992 - Maj-Grudzień (10-13)

1993 - Styczeń-Listopad (14-21)

1994 - Styczeń-Grudzień (22-33)

1995 - Styczeń-Grudzień (34-45)

1996 - Styczeń-Październik (46-54)

W sumie 50 numerów. Brakuje 1, 7,8 i 9. Poza tym jest to komplet. Stan dobry, może z małym minusem. Czasopisma są kompletne, bez żadnych porwanych stron, okładek itp. Niemniej jednak wiele lat minęło i widać ich wiek. Część z nich może być lekko pogięta na rogach bądź "nadszczerbiona". Jedna uwaga - numer drugi (Grudzień 1990) ma jako jedyny naderwaną okładkę co widać na zdjęciu. Zapewne wina tego, że leżał na dnie, i przy przesuwaniu on cierpiał najbardziej. Ostatni natomiast ma nieco mocniejsze niż reszta zagięcia/naderwania na rogu. Reszta jak najbardziej cała.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Tył okładki numeru drugiego

Rozerwana okładka drugiego numeru

Numer trzeci dla porównania

Numer 53 dla porównania

3. Secret Service / News Service

Numery:

1993 - Czerwiec-Grudzień (3-8)

1994 - Styczeń-Grudzień (9-19)

1995 - Styczeń-Grudzień (20-30)

1996 - Styczeń-Grudzień (31-41)

1997 - Styczeń-Grudzień (42-52)

1998 - Styczeń-Grudzień (53-63)

1999 - Styczeń-Grudzień (64-74)

2000 - Styczeń-Wrzesień (75-82)

2001 - Maj (90)

W sumie 81 numerów. 11 na rok - w lipcu i sierpniu wychodził podwójny. Jak widać nie posiadam numerów 1 i 2 ale poza tym jest to komplet do 82 numeru. 90 grattis można powiedzieć, kupiłem go z ciekawości po roku przerwy. Całość w stanie dobrym mniej więcej. Numerów jest sporo więc nie sprecyzuję - jedne wyglądają lepiej a inne gorzej. Niemniej jednak nie powinno być żadnych porwanych stron czy większych uszczerbków. Jedyną uwagę mam do numeru 26, któremu odpadła okładka (jest, ale nie trzyma). Obecne miejscami drobne zagięcia bądź naderwania wynikłe z długotrwałego trzymania magazynów w szafie.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Okładka 26 numeru

Oprócz tego:

KOMPENDIUM WIEDZY Secret Service

Wydanie pierwsze i drugie. Pierwszy tematycznie obejmuje numery 01-34 a drugi 33-42. Stan dobry, może z lekkim minusem. Wszystko jest w porządku ale okładki posiadają lekkie ślady oraz nadszczerbienia. Osobna pozycja - można zakupić bez całości czasopisma.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

4. Gambler

Numery:

1994 - Styczeń-Grudzień (2-13)

1995 - Styczeń-Grudzień (14-25)

1996 - Styczeń-Grudzień (26-37)

1997 - Styczeń-Grudzień (38- 49)

1998 - Styczeń-Grudzień (50-61)

1999 - Styczeń-Grudzień (62-73)

W sumie 72 numery. Jest to KOMPLET, brakuje tylko pierwszego numeru wydanego w 1993. Jest to wersja z Gambler CD, czyli numery z Września i Grudnia 1996 oraz już na stałe od Marca 1997 do końca (tak były wydawane, żadnych nie brakuje). Wszystkie CD wchodzą w skład zestawu! Stan samych czasopism tradycyjnie - dobry. Trafiają się egzemplarze lepsze i gorsze. Niektóre okładki posiadają mniejsze lub większe uszczerbki (zagięcia lub drobne naderwania) ale ogólnie wszystko trzyma się kupy i nie odpada (a przynajmniej nie zauważyłem). Stan wszystkich płyt także świetny - od wielu lat leżą wszystkie w kopertach zamknięte w plastikowym segregatorze. Drobna uwaga - numer z czerwca 1996 ma błąd w druku na okładce i ma podany rok 95.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Foto5

FotoCD-1

FotoCD-2

5. PC Gamer CD (Po polsku)

Numery:

1996 - Czerwiec-Grudzień (1-6)

1997 - Styczeń-Grudzień (1-12)

Komplet z lat 1996-1997. Nie wiem czy później czasopismo w ogóle wychodziło ale ja nic nie mam. Stan DB/BDB. Wszystko kompletne, nie podarte, ale w paru miejscach są zagięcia. Oczywiście wszystkie CD wchodzą w skład zestawu.

Foto1

Foto2

Foto3

FotoCD

6. RESET

Numery:

1997 - Maj-Grudzień (1-8)

1998 - Styczeń-Grudzień (9-20)

1999 - Styczeń-Grudzień (21-32)

2000 - Styczeń-Wrzesień (33-41)

2001 - Lipiec/Sierpień (51)

W sumie 42 numery. Od pierwszego do 41 komplet, później przestałem zbierać i 51 kupiłem jedynie z ciekawości. Jest to wydanie Reset CD, czyli od 22 numeru dołączane były płyty, które także wchodzą w skład zestawu. Stan ogólnie dobry / dobry plus. Wszystko jest całe, nie porwane, okładki z tego co zauważyłem nie odlatują. Tradycyjnie, obecne okazyjne zagięcia bądź drobne uszczerbki na krawędziach.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

FotoCD

Tył okładki pierwszego numeru

Okładka pierwszego numeru

7. PC Format

Numery:

2000 Wrzesień-Grudzień (1-4)

2001 Styczeń-Październik (5-14)

Foto1

Foto2

Foto3

FotoCD

W sumie 14 numerów. W skład zestawu wchodzą wszystkie płyty dołączane do czasopisma. Stan ogólnie dobry plus - mogą się trafić okazyjne uszczerbki, zagięcia, bądź ślady palców na okładce (taki materiał) ale ogólnie wszystko kompletne, nie porwane.

8. NET

Numery:

2000 Kwiecień-Grudzień (1-9)

2001 Styczeń-Lipiec/Sierpień (10-16)

W sumie 16 numerów. Ogółem wszystko jak w przypadku PC Format, czyli płyty wchodzące w skład zestawu i podobny stan całości.

Foto1

Foto2

Foto3

FotoCD

9. Computer Studio

Numery: 3/94 (18)

Wydania specjalne: 5/93, 1/94, 2/94, 3/94

Stare to to ale jak na gazetkę z przeciętnej jakości papieru trzyma się dobrze. Nic nie odlatuje ani nie jest porwane, tradycyjnie obecne drobne zagięcia bądź naderwania.

Foto

10. Gry Komputerowe

Numery:

1993 - 1 (1)

1994 - 1-12 (2-11)

1995 - 1-4 (12-14)

1996 - 5/6, 7/8, 9/10, 11 (26-29)

W sumie 18 numerów. Komplet od pierwszego do czternastego. Numery z 1996 kupione były z ciekawości. Stan podobnie jak Computer Studio, z wyjątkiem czterech ostatnich (właśnie z 1996), które mają lekko poddarte/naruszone okładki. W numerze 26 okładka jest nieco luźna, ale się trzyma.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

11. CD Action

1999 - Kwiecień, Wrzesień-Grudzień (35,40-43)

2000 - Styczeń-Grudzień (44-55)

2001 - Styczeń-Grudzień (56-68)

2002 - Styczeń-Grudzień (69-81)

2003 - Styczeń-Listopad (82-92)

W sumie 54 numery. Roczniki 2001 i 2002 posiadają specjalny trzynasty numer wydany w grudniu. Stan ogólnie dobry plus bądź bardzo dobry minus. Wszystko trzyma się kupy, nie jest podarte, powyrywane. Obecne tradycyjnie drobne zagięcia lub naruszenia po bokach okładki. W niektórych numerach mogą być jakieś braki (typu wycięta okładka na CD z pełnej wersji).

W skład zestawu wchodzą niemal wszystkie płyty dodawane do czasopisma, wraz z pełnymi wersjami. Wszystko działa (a przynajmniej działało gdy ostatnio z nich korzystałem). Z tego co sprawdziłem to brakuje tylko trzech pełnych wersji, a mianowicie Fallout, Fallout 2 i Viva Football. Nie mam pojęcia gdzie się te płyty podziały, gdyż nie mogłem ich nigdzie znaleźć. Tym samym o ile ich nie znajdę to nie wchodzą one w skład zestawu. Oprócz tego do czasopism posiadam wszelkie Tipsomaniaki czy inne bzdetne kalendarze dodawane jako bonusy. Numer 81 nie posiada pudełka na płyty ale małe etui CDA, które także dorzucam (nie ma go jednak na zdjęciu).

Możliwe sprzedawanie pisma w rocznikach lub większych partiach. Nie na sztuki jednak.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Foto5

Foto6

FotoCD

12. Action Plus

Numery:

1999 - Wrzesień-Grudzień (20-23)

2000 - Styczeń-Listopad (24-33)

2001 - Październik (43)

2002 - Listopad-Grudzień (56-57)

2003 - Styczeń (58)

W sumie 18 numerów. Późniejsze wydania miały dołączane płyty CD. Tutaj uprzedzam, że jednej brakuje, a dokładnie z pełną wersją gry CueClub (nie pamiętam który numer dokładnie). Całość oceniam na dobry minus bądź dostateczny plus. Wszystko jest całe, lecz okładki starszych numerów lekko ucierpiały i posiadają lekkie naderwania lub zgięcia. Z późniejszymi jest nieco lepiej.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Okładka numeru pierwszego

13. Świat Gier Komputerowych

Numery: 10/00, 11/00, 5/01, 8/01, 5/02, 8/02, 1/03, 7-8/03 (podwójny).

ŚGK Wydanie specjalne:

4/02 - Jak tworzyć film

1/03 - Fantasy/MMORPG

Jak widać w tym przypadku numery są losowe, tak więc w grę wchodzi zarówno sprzedaż całości, jak i pojedynczych numerów. Te oddam za grosze, i więcej w sumie wyniosą koszta wysyłki niż właściwe czasopisma ;>. Do tych dołączane były płyty CD, które także wchodzą w skład zestawu (jeśli czegoś nie znajdę natychmiast daję znać oczywiście). Stan ogólnie oceniam na bardzo dobry minus. Całkiem nieźle się te pisemka uchowały i nie zauważyłem żadnych poważniejszych wad.

Foto-1

Foto-2

Foto-3

FotoCD-1

FotoCD-2

14. Gamestar

Numery:

01/2003

04/2003 w wersji mini

Widocznie było kupione z czystej ciekawości. Numer pierwszy posiada płyty CD. Numer czwarty to wydanie miniaturowe, tj. w formacie chyba nawet mniejszym niż A5. W sumie ciekawy pomysł, i prawdę mówiąc szkoda, że się nie sprawdził. Stan bardzo dobry minus - jedynie okładki lekko ponaginane, ale nic nie jest porwane itp. Możliwość sprzedaży na sztuki. W sumie mogę nawet za pół-darmo oddać, zakładając, że kupujący pokryje koszta wysyłki.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

15. Konsole (Wydanie specjalne Click)

Numer z lipca 2003r. Nie mam pojęcia czy był to pojedynczy eksperyment czy też wychodziło tego więcej. Tak czy inaczej pojedynczy numer w stanie bardzo dobrym z małym minusem.

Foto

16. SFERA

Numery 1-6/2003. Czasopismo o tematyce Fantasy i Science-Fiction. Sześć numerów, chyba wszystkie gdyż nie pamiętam abym znalazł w kioskach kolejne. Stan bardzo dobry minus - jedynie okładki mają lekkie zagięcia. Wszystko kompletne, bez naderwań itp. Do któregoś dołączona była także płyta CD, ale jej poszukiwania zakończyły się niepowodzeniem. Jeśli jednak ją znajdę to oczywiście dorzucam.

Foto-1

Foto-2

17. KAWAII

2001 - Grudzień/Styczeń-Październik/Listopad (29-34)

2002 - Grudzień/Styczeń-Październik/Listopad (35-40)

Wydanie specjalne "100% DragonBall" 01/2002

2003 - Grudzień/Styczeń-Czerwiec/Sierpień (41-44)

Zdaje się pierwsze czasopismo o tematyce mangi i anime. Numer 41 miał dołączoną książeczkę "Rysujemy z Kawaii", która także wchodzi w skład zestawu. Niektóre numery posiadały także płyty CD, które także powinienem mieć (nie wiem czy wszystkie, te co znalazłem widać na zdjęciu). Stan waha się od dobrego do bardzo dobrego. Część numerów ma lekko obtarte okładki (taki papier) a część - głównie nowsze - są prawie jak z kiosku. Znalazłem nawet jakiś bzdetny papierowy daszek na gumce oraz zestaw naklejek - wszystko w zestawie.

Numer specjalny mogę sprzedać osobno, choć preferowałbym całość.

Foto1

Foto2

Foto3

FotoSP1

FotoSP2

FotoCD

Oprócz tego:

Kompendium Kawaii 4 Lato 2002. Do książeczki dołączany był pierwszy film Dragonball na kasecie VHS, ale niestety jak teraz sprawdziłem to nie mogę go znaleźć w szufladzie z kasetami, tak więc wstępnie sprzedaję samo pisemko. Jeśli jednak znajdę to oczywiście dodam go grattis, gdyż nie wiem czy ma to dzisiaj jakąś szczególną wartość. Stan bardzo dobry z minusem - okładka posiada lekkie ślady ale ogólnie wszystko śliczne i całe.

Foto1

Foto2

18. Faktor X

Numery 1-21 oraz do tego segregator na pierwsze 16 pism. Czasopismo poświęcone zjawiskom paranormalnym i temu podobnym. Stan samych pism oceniam na bardzo dobry, może z drobnym minusem. Natomiast na segregatorze widać drobne otarcia bądź inne ślady. Wszystko jednak kompletne, bez szczególnych wad.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

----

W sumie już nie czasopisma ale może ktoś się skusi.

Silent Hill: Dying Inside

Numery 1 i 2. W sumie wydane były trzy ale ostatniego nie posiadam. Stan bardzo dobry. Oddam za pół darmo.

Foto1

Foto2

Alien vs Predator

Dark Horse Comics. TM-Semic Wydanie Specjalne 3/94.

Dość stary komiks przedstawiający zarówno Obcych jak i Predatorów. Stan dostateczny - okładka jest mocno poobcierana, posiada lekkie naderwania. Strony są już pożółkłe, ale wszystko jest kompletne, bez podarć i tym podobnych. Po prostu okładka w nieco opłakanym stanie, ale trzyma się spokojnie reszty komiksu.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Star Wars Episode I oraz Star Wars Episode II

Komiksowe adaptacje dwóch filmów nowej trylogii. Wydanie od Egmont, w języku polskim. Stan pierwszego oceniam na dobry, ze względu na lekko poobcieraną okładkę. Drugi natomiast bardzo dobry. Strony w obu przypadkach są kompletne, nie porwane.

Foto1

Foto2

Ok, wstępnie wszystko. Mam jeszcze porozdzielanego na chyba trzy szafki CHIPa wraz z dołączanymi do niego płytami, ale już mi się nie chce spisywać numerów. Ogólnie dużo tego, więc po prostu jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę dać znać, wtedy sprawdzę dokładnie.

Cen nie podaję gdyż nie mam pojęcia ile to może być warte, dlatego czekam na propozycje. Ogólnie nie bać się pytać - astronomicznych kwot też nie oczekuję, chcę po prostu się tego pozbyć a jednocześnie trochę zarobić przy tym ;>.

Nie sprzedaję czasopism na sztuki, chyba, że w opisie zaznaczyłem inaczej. W niektórych przypadkach możliwa sprzedaż w partach (np. określone roczniki).

W przypadku zakupu większej ilości magazynów proszę się liczyć z kosztami wysyłki, które przekroczyć mogą nawet 20zł (powyżej 10kg zdaje się i o określonych gabarytach). Tą kwestię ustalę dokładnie przy ewentualnym zamówieniu.

Jakość zdjęć musicie mi wybaczyć, ale nie potrafię dobrze operować światłem. Stąd jedne są lepsze a drugie gorsze.

Czekam na propozycje.

Pah Wraith
    Participant

Hello,

na sprzedaż trochę trekowych gadżetów 😉 Spokojnie - nie przeszło mi zainteresowanie, po prostu puszczam w obieg mniej interesujące mnie przedmioty:

KSIĄŻKI - wyd. 2007

Star Trek Vulcan's Soul Book 3 Epiphany

Star Trek: Excelsior: Forged in Fire

MODELE

Star Trek Furuta USS Stargazer 2893

Star Trek model Klingon Bird of Prey UNIKAT !

Oferta ważna do 9 sierpnia. Z chęcią odpowiem na wszelkie pytania i doślę zdjęcia na prośbę. Mail i GG w profilu.

Pozdrawiam

zdarom
    Participant

Czy ma ktoś soundtracki ze Star Treka z różnych filmów i seriali? Mogą być kopie w dobrym stanie. Kiedyś Liranna zdaje się pisałaś recenzje z płyt do Pathfindera, więc chyba masz? Może mi podeślesz? Zapłacę, bo lubię słuchać tego w czasie jazdy samochodem. Może być na CD a może być na kasetach.

Muzyczka ta jest do ściągnięcia na http://www.startrek.pl jeśli nadal tego szukasz (ostatnio ta stronka troche szwankuje)

dramaseriale
    Participant

Pelne sezony do sprzedania jak ktos jest chetny, likwidacja kolekcji, nadal w folii.

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4673593

Nie widze dzialu sprzedam/kupie, wiec jezeli jest to dzial nieodpowiedni, prosze o przeniesienie lub tez wykasowanie.

pozdr

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram