Forum Fandom Kluby i grupy USS Silesia Wyjscie na Star Trek ...

Wyjscie na Star Trek ...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Participant

Proszę o wpisywanie się osób które chcą wyjść na Premierę filmu 8 maja do kina godzina popołudniowa w katowickim Heliosie ... jeśli jako tako się zorganizujemy i zamówimy bilety dość szybko załapiemy się na przedsprzedaż wiec bilet będzie za 15 PLN ...

Liranna
    Participant

Ja jestem chętna i to bardzo.Mat też chętny, ale około godziny 18:00 i późniejszej.

Apoc
    Participant

Ja to bym sie pisal 😛

Reyden
    Participant

Ja jestem chętny ( sam chciałem takowy wypad zaproponować ) , akurat 8 maja mam wolne i kasa też raczej będzie . Chyba że mi coś wypadnie to dam wtedy znać .

Sfinks
    Participant

Ja także jestem chętna, ale nie będę sama więc poproszę o rezerwacje dwóch biletów.

spock
    Participant

Ja też jestem zainteresowany.

BSL
    Participant

A wiec listaKapitan z facetem 2Apoc 1Spock 1Reyden 1Sfinks 1 + 1 Alucard87 1 Ja 1Rezerwacje bede robic na 18 lub nieco pozniej w zaleznosci jak bedzie film w kinie ... UPDATE

Sfinks
    Participant

Tylko, że ja prosiłam o rezerwację dwóch biletów dla siebie bo chciałabym zabrać bratanka na Star Trek. Obiecałammu, że jak pójdę do kina na ten film to go ze sobą zabiorę.

Alucard87
    Participant

Też z dziką rozkoszą bym poszedł (specjalnie sie zarejestrowałem, żeby się jakoś zasygnalizować 🙂 ), ale jest taki dynks, że najwcześniej około 17 mogę być w Katowicach.

Liranna
    Participant

Mnie i Matowi też bardziej pasuje po 18:00, więc mam nadzieję, że Borg będzie miał to na uwadze 😉

BSL
    Participant

Rezerwacja na godzinę 18.30 ze względu na to ze trzeba bilety odebrać wcześniej proszę przybyć pod budynek altus ( Helios ) max 17.40 !!Rezerwacja jest na 10 miejsc ... od wypadku jak by jeszcze ktoś chciał przybyć ... Co do kasy ... to ... bilety są niby po 20 PLN ... ale liczę ze zaliczymy się do przed sprzedaży wiec będą po 15 ... ale proszę mieć te 20 PLN :)Ze mną pewno będzie kumpel 😀

Alucard87
    Participant

proszę przybyć pod budynek altus ( Helios ) max 17.40 !!

choćbym się skichał... chyba że ktoś jedzie z sosnowca samochodem 🙂

BSL
    Participant

proszę przybyć pod budynek altus ( Helios ) max 17.40 !!

choćbym się skichał... chyba że ktoś jedzie z sosnowca samochodem 🙂

To postaraj się być o 18 😀

Chodzi o to by zebrać kasę 😀

Alucard87
    Participant

Jest szansa. Wprawdzie będę musiał przestawić swoje nogo na prędkość transwarp, ale chyba się wyrobię. Jakiś znak rozpoznawczy?:)

fluor
    Keymaster

Może załóż spiczaste uszy? 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram