Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR Wyjazd lutowy w góry

Wyjazd lutowy w góry

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Participant

Jakby ktokolwiek ratował sie autobusem, to myślę, że będę w stanie zapewnić bardziej ludzkie (miałem na myśli romulańskie 🙂 ) warunki transportu od okolic Poronina lub Bialego Dunajca...

Zuza
    Participant

dwoch do bagaznika, jeden do chlodnicy, jeden do popielniczki (to bedzie walka bo nikt z nas chyba nie pali:))... zmiescimy sie jak na romulanow przystalo:)

Buahahahahaha wiesz jak śmiesznie wygląda PW wciśnięty na tylne siedzenie seicento? 😀

Rozumiem wiec, ze w razie czego zobowiazujesz sie uzyc swego Runabout'a?:)

Tajes! O ile Wy się zobowiążecie do wypychania go z zasp gdyby znowu napadało 😐

Pah Wraith
    Participant

Prosze napisać, kto pisze się na wyjazd do Scimitara w ten weekend.PS Ja niestety nie jadę.

Domko
    Participant

Hmm... Ja też nie za bardzo jednak. Jak wspominałem ostatnio, zdecydowanie bardziej pasuje mi marzec.

Zuza
    Participant

Przecież na spotkaniu już padło, że wyjazdu teraz nie będzie...Kiedy w marcu? 😉

scimitar
    Participant

Pewnie tak, tyle tylko, że niestety najbliższy weekend raczej też odpada, bo będą goście 🙁 . Może jakiś następny tydzień marca?

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram