Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR Wyjazd lutowy w góry

Wyjazd lutowy w góry

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Participant

Mam nadzieję, że mój szwankujący układ podtrzymywania życia ostatecznie dojdzie do normy przed 15.

Poza tym poczyniłem wstępne rozeznanie w temacie pt. 11 luty - sytuacja ma się narazie tak, że tegoż dnia będą u mnie wolne 2 pokoje 2 osobowe (resztę okupują klingoni z mazowsza 🙂 bo mają chyba wtedy ferje, czy jak to się tam u nich nazywa:) ) pewnie od okolic południa, niemniej w ramach planu awaryjnego jest zawsze dostępny pokój gościnny, w którym może się znależć do 4 lub 5 osób, tak więc miejsce raczej jest; a jako wariant ultra awaryjny prawdopodobnie będzie też możliwość noclegu u mojego dziadka, lae to naprawdę jako ostateczność :).

Istnieje też ryzyko, że i te ustalenia się zmienią, jakby co to będę aktywnie informował.

waterhouse
    Participant

Witam! W lutym planujemy wyjazd do Murzasichla (ew. gdzieś indziej) 😀 Oto czego dowiedział się Scimitar....

scimitar
    Participant

Witam!Odnośnie 11 lutego:- Jak na razie prawie nic się nie nzmieniło poza tym, że ewentualny nocleg u dziadka raczej odpada.- Co do innych ustaleń chciałbym wiedziec ilu z Was deklaruje się przyjechać?

Pah Wraith
    Participant

No, ja pewnie tak 🙂

Zuza
    Participant

Ja raczej też 😉

waterhouse
    Participant

ja jeszcze nie wiem 😉 sprawa rozstrzygnie sie pod koniec stycznia 😉

Pah Wraith
    Participant

Ponieważ sprawa jeszcze nie do końca się rozstrzygnęła wciąż z napięciem czekamyna ostateczne rozstrzygnięcia, ale kwatera główna Scimitara czeka na nas już w niedługiej przyszłości 🙂 Musimy się tylko zebrać, wtedy weźmiemy rzutnik (tylko wtedy ja nie jadę ze sprzętem za xx kawałków autobusem :]) i nas niedoganiat 😀

scimitar
    Participant

witam!Odnośnie terminu wyjazdu w góry: wstępnie ustaliliśmy na ostatnim spotkaniu, że to będzie jednak 25 - 26. Wynikło to dlatego, że 11 prawie cały mój dom będzie zajęty, włacznie z miejscem, w którym planujemy imprezę; a 25 - 26 już będzie wszystko wolne.Czekam na opinie o tym teminie, gdyż wciąż jest możliwość jego zmiany jeśli Komukolwiek nie pasuje, a za zmianę przepraszam.

cezary
    Participant

hahaha, 25 mam ostatni termin egzaminu z fizyki:)ale w sumie dobrze, niezaleznie od jego wyniku bede musial sie wyluzowac, choc szkoda ze nie 11, bo 25/26 to juz bedzie nowy semestr, no ale jesli inni sie zbiora to mysle ze ja tez problemow robic nie bede:)

Zuza
    Participant

Mnie tam tylko 11-12 nie pasuje, 25-26 może być :)Ostatni egzamin mam ponoć 23... zresztą to i tak nieważne :>

Pah Wraith
    Participant

Czyli jedziemy? To ja podejmę próbę zarezerwowania rzutnika 🙂

Zuza
    Participant

Musimy się tylko zebrać, wtedy weźmiemy rzutnik (tylko wtedy ja nie jadę ze sprzętem za xx kawałków autobusem :])

Wolisz pociągiem czy to jakaś aluzja do samochodu/samochodów? ;>

cezary
    Participant

Awaryjny Hologram autoMobilu?

o ile pamietam mowil, ze w razie czego moze nas podwiesc, osobiscie moge autobusem jechac, skoro nie bede nic waznego wiozl, ale moze by sie znalazlo miejsce dla PW chociaz? (kto wie, moze on ma 2-osobowe Ferrari:))

Zuza
    Participant

Moje autko podobno mieści 5 osób i na trasy po mieście się tak da jechać, ale wygodnie nie jest - chyba, że wam nie przeszkadza 😀

cezary
    Participant

dwoch do bagaznika, jeden do chlodnicy, jeden do popielniczki (to bedzie walka bo nikt z nas chyba nie pali:))... zmiescimy sie jak na romulanow przystalo:)Rozumiem wiec, ze w razie czego zobowiazujesz sie uzyc swego Runabout'a?:)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram