Forum Fantastyka Fantasy i horror Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy Amazona

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy Amazona

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 79 total)
  • Author
    Participant

Otwieram regularny wątek a nie tam jakieś niusy. Otóż okazuje się że Amazon nie ma praw do niczego i dlatego ściemnia:

No lol.
    2.. Amazon puścił film z reakcjami superfanów ale schował?

Q__
    Participant

Otóż okazuje się że Amazon nie ma praw do niczego

A, to sprawa znana:
    https://uk.movies.yahoo.com/amazon-barred-from-using-certain-storylines-in-its-lord-of-the-rings-series-120148238.html
    I z tego, co gdzieś słyszałem, czy czytałem, mają to niewiele, które mają, tylko dlatego, że desperacko bronili się w sądzie, bo nieboszczyk Christopher T. pod koniec życia - tyleż rozczarowany Jacksonem, co zirytowany ich planami - chciał im i to odebrać (czyli cofnąć zgodę na robienie serialu w ogóle)...

Smok Eustachy
    Participant

tu jest ten film prywatny nieszczęsny gdzie się kompromitują. Czy tam twierdzą że Władca Pierścieni jest prekłelem do nich?

Q__
    Participant

gdzie się kompromitują

Ekscytują jak dzieci, i więcej mówią o reprezentacji, niż o Śródziemiu, ale czy zaraz kompromitują...?

Czy tam twierdzą że Władca Pierścieni jest prekłelem do nich?

Nie. Wiedzą dobrze w jakiej erze serial jest osadzony.

Smok Eustachy
    Participant

Kompromitacja bo gadają o reprezentacji a nie o trailerze. Guzik mnie obchodzi ich reprezentacja. Moja mnie obchodzi. Europa Środkowo-Wschodnia. I forma Lewandowskiego.

Superfani zelżeni:

Q__
    Participant

The Critical Drinker o wiadomych, kontrowersyjnych, zmianach:
    https://www.youtube.com/watch?v=9QJbAbe2yyo

Smok Eustachy
    Participant

Dalsze przecieki o tej żałosnej produkcji:

Q__
    Participant

Dalsze przecieki

Jeśli przecieki:
    https://boundingintocomics.com/2022/03/02/new-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-leaks-detail-galadriels-rage/
    ...są prawdziwe, to widać, że serial robią ludzie bez pojęcia...

Smok Eustachy
    Participant

I to w większym stopniu niż ci od Picarda. Stażyści dostali budżet 500 000 000 $.

Q__
    Participant

I to w większym stopniu niż ci od Picarda.

Cóż, w ekipie Picarda są ludzie, którzy pracowali przy klasycznym Treku, w tym odtwórca roli głównej (będący też producentem) i świeżo mianowany showrunner, a i Kurtzman - przynajmniej teoretycznie - mógł wziąć parę lekcji u (długoletniego fana) Orciego...

Stażyści dostali budżet 500 000 000 $.

Strugaccy napisali kiedyś, że wszyscy jesteśmy stażystami, ale jak widać niektórzy, pod pewnymi względami, bardziej...

Smok Eustachy
    Participant

Wszystkie zadymy starwarsowe zbledną przy tym, co się będzie działo we wrześniu.
    I startrekowe

Q__
    Participant

Sądzisz, że Tolkieniści to najwięksi fanatycy (czy, że ta ekipa to najwięksi partacze)? 😉

Smok Eustachy
    Participant

Mniemam że fani Wiedźmina to jednak głównie Polska i można ich olać a fanów Tolkiena są setki milionów na całym świecie i oni nie odpuszcza. będzie taki dym jakiego świat nie widział, Ziemia Polska.

Q__
    Participant

Ok, wrzuciłeś wypowiedź o trailerze, to ja wrzucę sam trailer:

Q__
    Participant

Kolejny zwiastun:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 79 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram