Forum Fandom Kluby i grupy ISS Paradox Wizyta

Wizyta

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Czesc Mazowszanie,w nastepny weekend prawdopodobnie zagoszcze w Warszawie, i z checia przybede na Wasze spotkanie ;)Tylko podajcie jakies info - chatI ma moja kom jakby co.Moj przyjazd jest prawie pewny ale jeszcze potwierdze.Pozdrawiam,Sonok

chatI
    Participant

Kiedy bedziesz? bo osobiscie wole niedziele o 16 spotkanie, soboty jakos mi sie nie usmiechaja, zeby po raz kolejny robic ;Pc.P.S.Ashka powiedziala, ze jestes dla niej za mlody ;D

kuba
    Participant

Ashka powiedziala, ze jestes dla niej za mlody ;D

[post="27088"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

z gory zaznaczam, ze chatI opisuje swoja wersje historii 😛

Velo
    Participant

Ale nie boj sie Sonok, to naprawde dobra dziewczyna. Podejmij meska decyzje 😀

GWYNBLEIDD
    Participant

Panowie troszke wiecej subtelnosci 😉 Przeniescie sie na priv bo primo bedzie to bardziej eleganckie a secundo troszke ten topic zatraca pogaduchami 😉 I apropos wizyty - Sonok Ty sie nie zastanawiaj tylko przyjezdzaj i pedz na spotkanie - naprawde warto o czym przekonalem sie w miniony weekend 😉

kuba
    Participant

Witam,jutro (czwartek) kolo 13:55 laduje w Warszawie i bede do wtorku 😉 Czekam na propozycje.Sonok

The D
    Participant

Arrgh... W poniedziałek kończę kolokwium, a w śroðę mam następne

kuba
    Participant

Hej Warszawioki,jaka tam u Was pogoda... tej ;)SonokP.S Poniewaz nie wszystkim mieszkańcom stolicy podoba się to, że jestem z Poznania (konkretnie tym ktorzy kibicuja Legii) na miejscu utrzymuje ze jestem ze Szczecina 😉

Gosiek
    Participant

Warszawioki

Hmm? ;> Ja nie wiem czy do tej nazwy to się ktoś poczuwa. 😛

jaka tam u Was pogoda

Wiosenna. 😛

konkretnie tym ktorzy kibicuja Legii

Hmm, a Ty jedziesz odwiedzić trekerów czy kiboli? ;> Bo coś mam wrażenie, że albo ten komunikat jest skierowany do niewłaściwej grupy odbiorców (czyli bierzesz nas za kiboli sugerując, że interesują nas waśnie międzymiastowe na tle rozgrywek piłkarskich) albo ja nie łapię głębi przekazu. 😉

A co do spotkania, to chyba się mijamy, bo ja będę akurat na drugim końcu Polski, więc propozycje spadają na tych co zostają (chatI - to chyba ta scena, w której powinieneś coś powiedzieć :P).

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram