Witam.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Author
    Participant

O i mój Magunio wrócił 😀

DarkLady
    Participant

Faktycznie, cale grono modow i nawet Architekt tu zerknal. 😉 Ja chcialam tylko taki drobiazg: Tom, Twoj post mnie powalil. 😀 No i witam nowego 🙂

OmegaOne
    Participant

O i mój Magunio wrócił  😀

A mial jakis wybor? ;]

Faktycznie, cale grono modow i nawet Architekt tu zerknal. 😉 Ja chcialam tylko taki drobiazg: Tom, Twoj post mnie powalil. 😀 No i witam nowego 🙂

Mnie tu moze nie widac ale zawsze uwaznie patrze kto co "płodzi w tworczych bolach" ;]

btw Tom ma racje...ludzie czytac regulamin i obey or be removed ;]

fluor
    Keymaster

Mnie tu moze nie widac ale zawsze uwaznie patrze kto co "płodzi w tworczych bolach" ;]

Uderza z ukrycia 😛

Sama "śmiętałka" towarzystwa sie zbiera ;]

Jeszcze kogoś brakowało... o już jest 😉

Liranna
    Participant

A mial jakis wybor? ;]

No raczej nie miał 😆

Tazman
    Participant
    Quote:
    Quote:

A mial jakis wybor? ;]

No raczej nie miał 😆

Dobra Kapitan twardą rączką rządzi .... ❓ 😉

Piotr
    Keymaster

Tom, musisz w Uniwerstecie napisac lekcje o odmianie przez rodzaje specjalnie dla Tazmana. 😉 Taz, _dobra_ Kapitan.

Vidmo
    Participant
    Quote:
    Tom, musisz w Uniwerstecie napisac lekcje o odmianie przez rodzaje specjalnie dla Tazmana. 😉 Taz, _dobra_ Kapitan.

Gdyby nie to, że Twój post Piotrze był pisany z humorem można by uznać to za czepialstwo 😉 (mój post też jest pisany z humorem więc nie bierz go poważnie 🙂 )

Piotr
    Keymaster

Czepialstwo mam we krwi. 😈

Tazman
    Participant

Napisał

Czepialstwo czepialstwem nie wiem 🙂 ale uwaga słuszna, człowiek uczy się całe życie 😉

AFI
    Participant

cóż wypada mi się z wami przywitać... 🙂 jestem tu nowy i mam zamiar od czasu do czasu coś tutaj skrobnąć... 🙂 więc Hi All 😉

Liranna
    Participant

Witam w naszych skromnych progach, czuj się jak u siebie w domu.

Vidmo
    Participant

cóż wypada mi się z wami przywitać... 🙂 jestem tu nowy i mam zamiar od czasu do czasu coś tutaj skrobnąć... 🙂 więc Hi All 😉

Witam nowego towarzysza rozmowy. Im więcej osob na forum tym jest raźniej 😀 .

fluor
    Keymaster
    Quote:
    Witam w naszych skromnych progach, czuj się jak u siebie w domu.

Pomimo tego co napisała Kapitan, nie czuj się jak u siebie w domu. 😉 W celu uniknięcia przyszłych kłopotów polecam dokładną lekturę Regulaminu i jego ( 😛 ) przestrzeganie.

Jestem gotów się założyć, że w domu nie masz Regulaminu 😉

Tazman
    Participant

Przywitać się wypada, 8) więc Witam

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram