Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Weird Questions ( Czyli głupie pytania, mądre odpowiedzi )

Weird Questions ( Czyli głupie pytania, mądre odpowiedzi )

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Participant

Topic dla tych których nurtują, dziwne wręcz głupie pytania 😉 I chcięli by usłyszeć jakąś ciekawą w miare możliwości rozsądną odpowiedż niekoniecznie związaną z TrekiemMoje pytanie: (ponowione zresztą )Dlaczego nie ma pietruszki we wszystkich chińskick zupkach Vifonu ?(Takie same pikantnee ) POMOCY ❗

Thengel
    Participant

Na to pytanie może być wiele odpowiedzi, a właściwie teorii:

a) w Chinach nie rośnie pietruszka

😎 pietruszka jest za droga żeby ją dodawać do zupek

c) zupka straciłaby wtady ten wspaniały sztuczny smak żywności liofilizowanej

d) "jak chcesz pietrzuszki to leć na bazar ,bo nam się nie chce"

😛

e) czy w słowie Vifon znalazłeś słowo pietruszka?

fluor
    Keymaster

Jeszcze jedna:Pietruszka jest dostępna tylko w specjalnie wydawanych limitowanych edycjach zupek, które niestety dla zwykłych konsumentów są niedostępne (bo wszystkie wykupują kolekcjonerzy-smakosze pietruszek) 😛

4mami
    Participant

na pytanie dotyczace pietruszki udzielilem pelnej i wyczerpujacej odpowiedzi, w ktoryms z tematow. niestety nie pamietam w ktorym 😥 wyszukiwanie postow po userze nie dziala, polowa wyszukanych nie nalezala do mnie, a nie bylo wsrod nich tego o pietruszce

Tazman
    Participant

Pytanie HipotetyczneNad ziemię przylatuje okręt Federacji ( lub jak kto woli )Teleportują cię na pokład.Pytają:Stary czy chcesz lecieć z nami ❓ Poznasz wielu obcych, zwiedzisz niezliczone światy, znajdziesz wiele odpowiedzi na nurtujące cię pytania ale najważniejsze, że przeżyjesz najwspanialszą przygodę swojego życia.Warunek: Po prostu znikasz nikt z twoich przyjaciół i rodzina nie dowiedzą się nigdy co się z tobą działo.Zastanów się dobrze czy polecisz i będzie cool ale zostawisz za sobą cierpienie i niepewność, czy zostajesz i będziesz żył jak dotąd ale z dręczącą cię myślą, że zmarnowałeś najprawdopodobniej jedyną w życiu szansę.

Qbah
    Participant

No ja na to ide 🙂 Universe, here I come 🙂

Q
    Participant

Ja do tej pory zaluje tego wyboru trafilem na taka obskorna...Jak wy to nazywacie Ziemie... gdzies na "zapupiu" wszechswiata. 😉

AHM
    Participant

A co z III Wojną Światową? Ma być około 2040 (wg ST). A gdyby była wcześniej np 2004. Stoisz przed wyborem zostać i pewnie zginąć za rok, czy ziścić swoje marzenia. A wszyscy bliscy? Dość że będą cierpieć ( bo chyba nie wezmą poważnie słów-- Statek Federacji po mnie przyleciał, następny przystanek XXIV wiek.---) to jeszcze zostają tu na pewną śmierć!!! Tak źle i tak nie dobrze!!!

Tazman
    Participant

Ja do tej pory zaluje tego wyboru trafilem na taka obskorna...Jak wy to nazywacie Ziemie... gdzies na "zapupiu" wszechswiata. 😉

Zawsze mogło być gorzej mogłeś trafić na świat opanowany przez kobiety 😈

P.S. Q ty przenosiłeś ten temat ❓

Q
    Participant

Tym razem to nie ja.

I najlepiej by ta osoba ktora to zrobila usunela jeden z nich

A co do kobiet...

Szkoda

bo zanim tu trafilem mialem taka nadzieje...

EddieGcT
    Participant

Q a Ty zawsze o tym samym 😉 Ciekawe co powie P Peter jak zobaczy ten post ... znowu Ci sie dostanie ;P

Tazman
    Participant

Q a Ty zawsze o tym samym 😉 

Ciekawe co powie P Peter jak zobaczy ten post ... znowu Ci sie dostanie ;P

Tak nie ma to jak supernowe 😉

I znowu jacyś organiczni biedacy będą musieli się wplątać w wojnę Q aby uratować to ich Continuum od samozniszczenia. Niby taka potęga, a tacy dziecinni 😀

Vidmo
    Participant

Topic dla tych których nurtują, dziwne wręcz głupie pytania  😉 

I chcięli by usłyszeć  jakąś ciekawą w miare możliwości rozsądną odpowiedż niekoniecznie związaną z Trekiem

Moje pytanie: (ponowione zresztą )

Dlaczego nie ma pietruszki  we wszystkich chińskick zupkach Vifonu ?

(Takie same pikantnee ) POMOCY  ❗

Odpowiedź jest prosta:

Po podgrzaniu wody do temp. 370*K i zalaniu makaronu musisz wpisać cheat'a w lewym górnym rogu "show me the pietruszka" 🙂 i kliknąć 3 razy myszką na krople tłuszczu aby zabić muchę, która zjadła pająka nad jeziorem. Jak to zrobisz to chńczycy przyjmą Ciebie do grona miłośników pietruszki i Tobie ją wyślą.

I co teraz już wiesz ❓ 😀

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram